Ha a suliban az igazgatód gyűlölné a bakancsot és ki akarna rúgni érte. Hordanád továbbra is?
Az igazgatóm egy igggazi po:cs, és gyűlöli a fekete öltözködést, szakadt gatyát, bakancsot és társait. Már számtalanszor hazaküldött, hogy menjek átöltözni, mert szakadt farmer volt rajtam, meg igazgatóiba hívatott, stb. :D
Viszont én imádom a bakancsomat és képtelen vagyok nem hordani :D Van egy 14 soros Shellysem. A diri elkezdett keménykedni, hogy menjek az igazgatóiba, kicsap érte meg blabla. Ti mit tennének? Sz@rnátok a h_lye fenyegetéseire vagy lemondanátok a szeretett kis bakancsotokról? :D
És végül: nálatok is ilyen h_lyék az igazgatók? Másokat is csesztetnek az öltözködéssel? Hogy reagáljátok le a helyzetet? :D
16/L
Na, hát nálunk pont az ellenkezője van :D
Nálunk a a pics_ gatya, a köldögik dekoltás az elég mainstream dolognak számít. Csak a diri arra nem hogy szólna valamit, hanem még meg is bámulja őket :D
Most váltottam sulit, ezek itt az első napjaim.. és ma például Sex Pistols-os póló volt rajtam, bőrgatya, bőrdzseki meg bakancs. És majd le szedte a fejem, hogy hogy merészelek ilyen sátánistán megjelenni az ő iskolájában :DDD Mondom anyád :D
Én nem hordanám. Pedig szerintem is a világ legkényelmesebb viselete(nekem is Shellys van), és jól néz ki. De annyit nem ér, hogy kirúgjanak miatta, végül is a jövőm fontosabb, mint a bakancs.
Nálunk velem együtt 4 ember hord acélbetétest a suliban, senki nem szól érte, sem a szakadt farmerért. A színes hajat, főleg a punk frizurát tolerálják nehezen, egy srácot egyszer hazaküldtek, mert zöld tarajat csináltatott:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!