Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy nap mennyi ideig birtok...

Egy nap mennyi ideig birtok egyfolytában magassarkúban lenni?

Figyelt kérdés
Munkám miatt sajnos magasarkúban kell lennem de pár óra után már ég,fáj a talpam elülső része benne:(Ilyenkor persze ha van mód kilépek egy kicsit belőle..!Ti,hogy könnyitetek a lábaitokon ilyen helyzetben?Valami tanácsnak,praktikának örülnék,előre is köszönöm a válaszokat!
2009. nov. 4. 16:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%

Áááá én is kivagyok tőle....szerencsére nem kell minden nap hordanom.De lehet kapni ilyen zselés cuccokat a magassarkú elülső részére, ami puhábbá teszi, talán nem lesz égető érzésed!

Nekem a derekam is szokott fájni tőle, arra nem tudok mit mondani...

2009. nov. 4. 16:41
 2/13 anonim ***** válasza:
95%

énis a munkám miatt egész napra magassarkúba "kényszerülök"!De én imádom őket van vagy 50 pár,mind min.10cm és sosem szokott benne fájni a lábam...bár ez sztem egyénfüggő!Am az elöttem szólónak igaza van,barátnőmnek rengeteget segített a scholl zselés talpbetét:)

31/N

2009. nov. 4. 17:06
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
bocsi az off-ért de hol lehet venni ilyen zselés talpbetétet? és kb mennyibe kerül?
2009. nov. 4. 18:08
 4/13 A kérdező kommentje:
Elsőnek:igeeen,kb én is igy érzek(ááááá..) pár óra magassarkú után:))A derekam nekem is néha le akar szakadni..,de köszi ezt a zselés cuccot kipróbálom,hátha nem fog annyira égni a talpam!:(
2009. nov. 4. 18:12
 5/13 A kérdező kommentje:
másdik:akkor Te igen szerencsés vagy,de ez sztem is egyénfüggő,akkor ezekszerint nem is hordasz zselés talpbetétet a cipőidben?
2009. nov. 4. 18:17
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy milyen az a magassarkú. Hidd el, egy drága, rendesen megtervezett cipőt álom viselni. Nekem pont, hogy a lapostól fáj pár óra után a derekam.

A magassarkúim viszont csodálatosak, nem fáj bennük se a lábam se a hátam, egész napokat vagyok bennük és semmi bajom. Régebben még a 10-20 ezresekkel is meggyűlt a bajom, de mióta ezeket veszem, már nagyon jól érzem magamat, ilyen tíz centis sarkakon is egész nap. Mikor megvettem az első ilyet, csak csodálkoztam, hogy nem is kell bele ilyen zselés talpbetét, mert eleve úgy van kiképezve a talpa, hogy a kritikus helyeken puha, kissé párnás.

2009. nov. 4. 18:19
 7/13 A kérdező kommentje:
Hmm..,lehet igazságod benne,bár én se spórolok a cipőkön,mert azt már megtapasztaltam,h. olcsó húsnak hig a leve..,de akkor majd megnézem vásárlásnál a cipő belsejét is,hogy elől párnázott legyen!:)
2009. nov. 4. 18:34
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a max 16 óra volt:DImádom ....a magassarkú az életem:D Kivéve ha vezetek!A zselés nagyon jó.Ha nekem van olyan pipőm aminek kemény a talpa elején zselé bele aztán király:DMEg a sarkakra is lehet olyat rakni ha birizgálja.
2009. nov. 4. 21:20
 9/13 A kérdező kommentje:

Húúú,ház 16 óra nekem maga a pokol lenne...:D Akkor Te tényleg szereted a magassarkút,ha ennyit kibirsz benne!

Vezetésnél én mindig lecserélem sportcipőre vagy a kocsiban az ülés alatt 1:)

2009. nov. 5. 18:41
 10/13 A kérdező kommentje:
ház=hát
2009. nov. 5. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!