Mennyi ideig bírtok magassarkúban lenni folyamatosan?
Figyelt kérdés
Én, ha sétálok magassarkúban vagy hosszabb távot teszek meg, kb. 2 óra után elkezd fájni a lábam. Csak velem van így? 17/L2011. márc. 16. 18:23
1/7 anonim válasza:
Én se bírok többet 1-2 óránál. Iszonyatosan elkezd fájni tőle a lábam. Inkább egy csinosabb lapos talpú cipőt vagy tornacipőt veszek fel, mint magassarkút, bár a magasságom miatt sem szeretek magassarkút hordani. (175 centi vagyok :S)
2/7 anonim válasza:
Hát, valljuk be, a nagyon szép és magas darabokat nem a hosszú sétákra tervezték:) ha tudod, hogy sokat kell mászkálnod egy nap, akkor vegyél laposat vagy törpesarkút.
3/7 anonim válasza:
Szerintem 2 óra sétától minden cipőben megfájdul az ember lába! Én egész napon át bírom benne és már kell is mert nekem meg lapostalpúban fáj a lábam egy ideje mert a láb idővel hozzászokik a magassarkúhoz, ha sokat hordod.
20/L
4/7 anonim válasza:
előző kommentelőhöz mennyi az az idő miután megszokod? mert halottam már de nekem még nem sikerült megszokni..(bocsi hogy ide írtam a kérdést)
5/7 anonim válasza:
Max 3 órát.
De attól függ, milyen maga a cipő.
Van olyan, amiben 10 perc után úgy érzem, hogy mindjárt leveszem, van, amiben meg egész jól bírom.
Egyébként nem igaz, hogy 2 óra séta után mindenben megfájdul a láb, sportcipőben szerintem többet is bírnék:-D
7/7 bettike segits válasza:
en kibirok akar 10 oran is kereszrul magassarkuba jarni.mivel en tarsastancolok ki kell birni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!