Mit csináljak, ha MINDIG a divat tetszik?
Figyelt kérdés
Régen trapézszárú nadrágot hordtam. Amint bejött a csőfarmer, már nem tetszett a trapézszárú, így csőfarmert hordtam. Mostanában a cicanadrág lett nagyon nagy divat, vastagabb, vékonyabb anyagból, így azóta már a csőszárú farmert se szeretem annyira. Mióta bejöttek a kötött pulcsik, tollas fülbevalók, nagy gyűrűk, azóta azok tetszenek. Egyszóval mindig az tetszik, ami épp a divat. Hiába próbálom kialakítani a saját stílusom, 90%-ban mindig a divat tetszik, és ha kimegy a divatból már kevésbé. Hogyan tudnék nem "tucat" lenni? Hiába próbálok olyat választani ami nincs senkinek, ha a "divat" tetszik. Ugyanakkor meg nem akarok ugyanolyan lenni, mint mások...2013. szept. 12. 17:58
11/12 anonim válasza:
Huhh, az igényesség egyenlő lenne a műséggel? Fura felfogásotok van! Ez a lány egyáltalán nem mű, hanem igényes, szép, és számomra az látszik, hogy foglalkozik magával! Miért lenne mű? Van különbség, méghozzá rengeteg!
Kedves kérdező! Ajánlom neked Sincerely, Jules blogját! Rengeteg inspirációt találsz! Én imádom a stílusát! És így van, Magyarországon a divat mást jelent. Én jobban szeretem a külföldi bloggerek oldalait nézegetni, sokkal egyedibbek, igényesebbek, letisztultabbak! Magyarországon sokkal inkább jellemző a csicsa, a túldíszítetsség! Legalábbis én ezt látom az utcán a divatosan öltözködni próbáló lányok körében, és a plázák üzleteinek kirakataiban is! A kevesebb több elve nálam abszolút érvényes!
12/12 anonim válasza:
4. na végre, utolsó. Nagyon jól megirtad pont igy vangyok vele énis, én norvég és svéd bloggokat olvasok, mert ott születtem és értem a nyelvet és elképesztő hogy mennyire más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!