Nektek hogy tetszik ez a ruha? És hol hordanátok?
2013. szept. 10. 22:25
1/10 anonim válasza:
nekem tetszik
hordanám:
buliban,elegáns helyen, pl esküvő, vacsora
2/10 anonim válasza:
Nem tetszik a nyak/dekoltázs része végett. Nélküle szerintem jól nézne ki.
Szilveszterre, buliba, vacsorához venném fel.
21/L
3/10 anonim válasza:
Hordanám, szóval tetszik.
Én bulikba, "ünnepségekre" (vacsora, esküvő, bál...) venném fel.
4/10 anonim válasza:
a ruha nagyon jó, bár a nyaka annyira nem tetszik. De felvenném, pl.: party-ra, összejövetelre, szilveszterre, bulikba... esküvőre, meg elegáns helyekre már nem annyira (bár egy étterem belefér). Valami szép színes kiegészítővel, mondjuk egy pink táskával és karkötővel Stb... szerintem jól mutatna! :D
5/10 anonim válasza:
Az előbbiekkel egyetértek, alkalmi viselet, annak jó.
90% poliészter, olyan ruhában nem biztos, hogy sokáig bírni fogod. Pár órás alkalmakra tökéletes, de egy egész éjszakás buliba azért vinnék a helyedben váltóruhát is...
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Ha nem is pontosan ezt, de valami hasonlót szeretnék, és bálba venném fel. Viszonylag magas vagyok, és vékony (mondjuk nem az a csontkollekció), szerintetek milyen ruhák állnának még jól?
2013. szept. 11. 18:48
7/10 anonim válasza:
Nekem csak az nem tetszik benne, hogy túl rövid.
8/10 anonim válasza:
Nem tetszik. Talán valami buliba , de hogy őszinte legyek annyira csúnya ,hogy inkább sehova se venném fel.
9/10 anonim válasza:
nekem kicsit sok ez a ruha,de ennek ellenére máson tetszene.
10/10 anonim válasza:
Nagyon szép ruha, elegáns eseményekre, esküvő vagy színház tudnám elképzelni.
25/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!