Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen a H&M és C&A ruhák...

Milyen a H&M és C&A ruhák minősége?

Figyelt kérdés

2013. szept. 12. 11:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
C&A-ról nem tudok semmit, viszont a H&M-nek nagyon tetszik a minősége. Rengeteg ruhát, cipőt vásároltam már onnan és soha nem volt vele problémám.
2013. szept. 12. 11:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én cipőt vettem ott, meg egy-két felsőt, farmert, de annyi hozzáfűznivalóm van, hogy nem bírta tovább, mint, amiket a kínaiban vettem. Főleg a cipő.
2013. szept. 12. 11:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Útólsóval egyetértek,nálam is így van,volt.

Ez a C&A holmikra is igaz,annál is ezt tapasztaltam.

2013. szept. 12. 12:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Van néhány ruhám a H&M-ből...szerintem nem túl jó minőségű,többet biztos nem veszek ott semmit
2013. szept. 12. 12:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyik márka minőségéről sem tudok pozitívan nyilatkozni,kínai szint.
2013. szept. 12. 12:49
 6/7 anonim ***** válasza:
a h&m fél fokkal jobb, mint a c&a
2013. szept. 12. 12:54
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem a C&A jobban bejön. A H&M-ben nem is látok jó ruhákat, régebben voltak, de most már (szerintem) annyira nem..majdnem négy éve vettem egy ilyen púderszínű csőnadrágot, az még mindig bírja és semmi baja, nagyon szeretem, de ezen kívül másról nemigen tudok jót mondani. C&A-t pedig nagyon szeretem, sok ruhám van onnan, jó minőségűek és nem olyan drága, sőt, ha vannak leárazottak, lehet találni jó, olcsó ruhákat is.
2013. szept. 12. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!