Szerintetek gáz a push up? Mert nagyon elterjedt lett, és szinte már van amelyik üzletben csak olyat lehet venni. Irjatok
Én push upot hordok, és nem azért, hogy az emberek azt higgyék, van mellem, hanem azért, mert rengeteg ruha nem állna rajtam sehogy, és igenis sz*r érzés, amikor melletted a fiúk megbámulnak egy cs*csös mancit, te meg ott állsz abszolút laposan. Lehet jönni ezzel a dumával, hogy ,,én se tömöm ki a nadrágomat", mert ugye férfi és nő között annyi (még) a különbség, hogy ránézve egy férfira nem látni semmit a fütyiből, tekintve, hogy nem cicanacit hordanak, ami megmutatná a hímvesszű méretét, míg a mellek azért eléggé láthatóak, kivehetőek, hacsak az ember lánya nem jár férfipólóban. Szóval én azért hordok ilyet, mert így nőiesebbnek érzem magam. A barátom meg nem csalódhat, mert amikor összejöttem vele, abszolút nem is hordtam melltartót, máskülönben szép szimmetrikusak, de hát kicsik, ergo ha felveszek egy egyszerűbb szabású felsőt, nem látszik, hogy van ott bármi is.
A push upnak annyi a hátránya, hogy elkezded hordani, nap mint nap az van rajtad, és a mindennapi társaságod azt ,,jegyzi meg", tehát nem lehet azt csinálni, hogy ,,na, tele a tököm a melltartóval, biztos látszik is, hogy szivacs, holnaptól nem hordok push up"-ot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!