Szerintetek gáz a push up? Mert nagyon elterjedt lett, és szinte már van amelyik üzletben csak olyat lehet venni. Irjatok
Gondolom nem egy boltba járunk mert én még találok normális melltartót.
Amúgy gondolod végig:neked nem lenne kiábrándító ha kiderülne hogy a pasi csak kitömte a gatyáját?
Szegény pasiknak kiábrándító lehet ha lekerül a melltartó.
szerintem eléggé fel van fújva ez a push-up dolog.
ennyi erővel ne sminkelj, ne hordj karcsúsított ruhákat, és ne fesd ki a körmöd sem.
Alapvetően nincs vele baj. De azért ahogy manapság a sok hülye liba hordja, az nagyon cinkes szerintem. A mellük fele tényleg csak tömés, a nyakukig nyomva. Azt hiszik, jól néz ki, pedig csak a 13 éves kisfiúk szeme tapad rá, hogy húúú de szexi, az idősebb, érettebbek megnézik a dolgot, látják, hogy kicsit sem természetes meg kamu az egész.
Amúgy van haverom, aki nem kicsit volt csalódott az első szex után, mert a csaj kb deszka volt, ruhában meg egy olyan B-C-kosárnak kinézett. Persze azóta is együtt vannak, mert nem ebből áll a kapcsolatuk, de eléggé a szemére tudja vetni a dolgot rossz napokon. Ha kicsi, kicsi, ha nem olyan formára, mint egy műcici, akkor olyan, éééés? Attól még mell és úgyis bejön. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!