Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek gáz a push up?...

Szerintetek gáz a push up? Mert nagyon elterjedt lett, és szinte már van amelyik üzletben csak olyat lehet venni. Irjatok

Figyelt kérdés
2013. szept. 12. 11:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Fiú szemmel az. Én se tömöm ki a nadrágomat mindennel, hogy nagyobbnak tűnjön, ráadásul attól nem is lenne nagyobb, maximum optikailag, azzal meg nem érünk semmit, mert a helyzet ugyanaz.
2013. szept. 12. 11:36
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem azt találni a ruha alatt, ami kívülről látszik. Kiábrándító, ha egy csaj vetkőzéskor leveszi a fél mellét is..:/
2013. szept. 12. 11:36
 3/12 anonim ***** válasza:

Gondolom nem egy boltba járunk mert én még találok normális melltartót.

Amúgy gondolod végig:neked nem lenne kiábrándító ha kiderülne hogy a pasi csak kitömte a gatyáját?

Szegény pasiknak kiábrándító lehet ha lekerül a melltartó.

2013. szept. 12. 13:07
 4/12 anonim ***** válasza:
39%

szerintem eléggé fel van fújva ez a push-up dolog.

ennyi erővel ne sminkelj, ne hordj karcsúsított ruhákat, és ne fesd ki a körmöd sem.

2013. szept. 12. 15:16
 5/12 anonim ***** válasza:
23%
szerintem nem gáz, persze nem kell a nyakadig felnyomni a melled de egy kis emelés az még jót is tesz a mellnek nem mindig csak "lóg". mellesleg inkább push up minthogy megműtetni!
2013. szept. 12. 16:33
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően nincs vele baj. De azért ahogy manapság a sok hülye liba hordja, az nagyon cinkes szerintem. A mellük fele tényleg csak tömés, a nyakukig nyomva. Azt hiszik, jól néz ki, pedig csak a 13 éves kisfiúk szeme tapad rá, hogy húúú de szexi, az idősebb, érettebbek megnézik a dolgot, látják, hogy kicsit sem természetes meg kamu az egész.

Amúgy van haverom, aki nem kicsit volt csalódott az első szex után, mert a csaj kb deszka volt, ruhában meg egy olyan B-C-kosárnak kinézett. Persze azóta is együtt vannak, mert nem ebből áll a kapcsolatuk, de eléggé a szemére tudja vetni a dolgot rossz napokon. Ha kicsi, kicsi, ha nem olyan formára, mint egy műcici, akkor olyan, éééés? Attól még mell és úgyis bejön. :D

2013. szept. 12. 18:13
 7/12 anonim ***** válasza:
9%
Jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj egy ismerős csajt irigyeltem mindig, hogy ugyanolyan vékony, mint én, de az én 70A-s mellméretemtől eltérően neki kb. 85-90-es a melltartómérete. Olyan igazi kis bombázó volt, vékony derék, formás popsi, vékony comb és hatalmas dudák. Aztán egyszer együtt mentünk zumbázni, és ott láttam, hogy a drágámnak cseppet sincs nagyobb melle mint nekem, csak felvette ugye a nagyobb melltartót, majd kitömködte, és úgy húzta fel rá a blúzt. Akkorát nevettem, hülye pits@, ha ezt a pasik meglátják biztos a besza-behu
2013. szept. 12. 20:16
 8/12 anonim ***** válasza:
Én soha nem hordanék, egyszerűen nekem nem engedi a büszkeségem, hogy kitömjem magam, de más csajok tőlem azt hordnak, amit akarnak. Szóval szerintem gáznak nem gáz, de én személy szerint nem tudnám jó érzéssel viselni. És tényleg egyre több van belőlük, de az azért túlzás, hogy csak ilyet lehet venni. Én mindig találok push up menteseket, pedig nem extra boltokban vásárolok.
2013. szept. 12. 21:39
 9/12 anonim ***** válasza:
50%
Kedves 7-es, de kineveted a másikat, te meg még a melltartó méreteket sem ismered. Ha vékony, hogy hordana már 90-es melltartót???
2013. szept. 13. 08:12
 10/12 anonim ***** válasza:
50%
ráadásul a 90 az nem is a mellmérete, hanem csak a hátának a körmérete
2013. szept. 13. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!