Fiúk! Nektek bejön a cicanadrág?
Figyelt kérdés
2013. szept. 8. 17:51
21/33 A kérdező kommentje:
hááát az az igazszág hogy tetszik egy fiú és jó lenne vele megismerkedni:D
2013. szept. 8. 18:16
22/33 anonim válasza:
Az, hogy vékonyak a lábaid, az még nem garancia semmire. Attól még lehetnek teljesen formátlanok. Ha meg még a fenekeden is van felesleg...
23/33 A kérdező kommentje:
nem azt mondom, hogy zsíros hanem úgy hogy egy pici, na nem csont és bőr......
2013. szept. 8. 18:18
24/33 A kérdező kommentje:
formásak a lábaim
2013. szept. 8. 18:18
25/33 anonim válasza:
Ne haragudj, tényleg nem bántásból, és persze lehet, hogy a Te lábaid tényleg tökéletesek, de a többi 100-ból 99 lány is ugyanezt gondolja, akiknek nem áll jól. Bocs.
26/33 anonim válasza:
#25-nek igaza van. A lányok 99%-ának nincs manapság önkritikája, azt hiszik, minden jól áll nekik (köztük a latex naci is) közben meg nevetségesek.
27/33 anonim válasza:
na ne vegyétek már el a kedvét
28/33 anonim válasza:
Hát mikor hosszabb felsővel veszik fel. De mikor egyes p.csák felveszik a p.csanadrágot egy rövid pólóval az szerintem undorító, és eléggé kiábrándító.
29/33 anonim válasza:
ha normálisan öltöznek fel hozzá és szexik amúgy is, akkor igen.
30/33 anonim válasza:
szerintem vedd fel nyugodtan, gondolom suliba vennéd fel, ugye? :) ha nem csinálsz torna mutatványokat vagy nem mész át bokron/kerítésen ahol kiálló ágak/drótok vannak, akkor nincs okod agódni szerintem, hogy esetleg kiszakad :D a hosszú lábú lányokon pedig fôleg jól áll. én imádom mert kényelmes, és még sosem szakadt ki de hozzáteszem, hogy az enyém nem nylon-ból van ahnem pamut-sztreccs anyagból :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!