Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Nektek bejön Nádai Anikó?
2013. szept. 4. 14:18
2/23 anonim válasza:
Szép, de nem egy álomnő. A nyafogós hangjától és lekezelő stílusától pedig falra mászok.
4/23 anonim válasza:
Nekem nagyon. Szép csaj, de se az Éjjel-nappal Budapestet, se a Való Világot nem néztem. De azért külsőre nagyon tetszik.
5/23 A kérdező kommentje:
külsőre nekem is tetszik,bocs ha nem egyértelmű,de a kérdés csak a külsejére,nem a stílusára korlátozódik
semmi rosszindulat,de akik azt írják,hogy nem nagy szám,szívesen megnéznék egy képet a barátnőjükről
2013. szept. 4. 14:23
6/23 anonim válasza:
Tudod szívem, sminkkel, festett hajjal, kirívó cuccokkal mindenki lehet jó nő.
Láttam már ezt a nőt smink nélkül, egyszerű ruhában, és nem hűű de extra hajviselettel, hát mit ne mondjak.... gusztustalan, mint egy tizenéves kisfiú. És ezt még ő is megmondta magáról korábban, a VV-ben.
7/23 anonim válasza:
Miért annyira elképzelhetetlen, hogy valakinek nem tetszik? És főleg hülyeség a barátnőjükkel példálózni, mivel azt nem csak külső alapján választ az ember általában.
8/23 anonim válasza:
Sokáig az egyik CKM-s fotója volt a háttérképem, szerintem szép arca van.
9/23 anonim válasza:
Egyébként meg, ez a csaj félig cigó, csakhogy/remélem tudjátok.
10/23 A kérdező kommentje:
"nem csak külső alapján választ az ember"
De a kérdés az,hogy külsőre bejön e kedves válaszoló,nem az,hogy le tudnád e élni vele az életedet,lecserélnéd e a jelenlegi barátnődre......
2013. szept. 4. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!