Lányok, mi a véleményetek arról ha egy lány push-upos melltartót hord?
Nekem mindegy más mit hord, de én nem szeretem, pedig nincsenek nagy melleim. Csak egyszerűen nem érezném jól magam, ha a szivacs miatt néznének meg. Egyszer vettem fel, akkor is egy csomóan megbámulták konkrétan a melleimet, nekem ez kínos volt, pláne, hogy tudtam, hogy csak a melltartó miatt.
Amúgy sokáig azt hittem, hogy az osztályban minden csajnak nagyobb a melle mint az enyém, és már pont belenyugodtam a dologba, mikor osztálykiránduláson rájöttem, hogy igazából a legtöbbnek akkora mint nekem, csak a push up miatt tűnt baromi nagynak. Azóta nem aggódom a saját méretem miatt, de az nem zavar ha mások hordanak, csak nekem rossz érzés lenne.
"Néztél manapság tv-t? Vettél a kezedbe férfi- vagy női magazint? Láttál plakátokat az utcán? Neteztél? Nem szúrt szemet a rengeteg photoshoppolt, plasztikázott nő?"
Ha tudod, hogy photoshoppolt meg plasztikázott, miért zavar? Ne hagyd, hogy a média befolyásoljon ebben. Ez csak öntudat kérdése.
ugyanmár.ez nem így megy hogy úgyis tudod hogy photoshoppolt
én is tudom,mégis erős önbizalomhiányom,hiába nem akarod hogy befolyásoljon a média,ha mindenhol ezt látod tudat alatt is ráállsz,és te is olyan akarsz lenni
és az a szar,hogy akkor lesz önbizalmad,ha meg vagy elégedve magaddal,de hogy lehetnél ha mindenkit szebbnek látsz magadnál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!