Lányok, ti el szoktátok dönteni egy hét elején hogy az adott héten miket fogtok felvenni, vagy csak egy napra előre vagy csak épp aznap reggel döntitek el?
Figyelt kérdés
én nem nagyon szoktam,de amikor meg reggel a nagy sietségben felkapok valamit,rájövök,hogy a két cucc nem is illik egymáshoz,aztán vagy háromszor átöltözöm még,és mindig elhatározom hogy este majd kikészítem a másnapra való ruhákat,de aztán sose2013. szept. 7. 22:12
11/11 anonim válasza:
Reggel megnézem a kupacot a széken aztán valamit kiszedek belőle ami még hordható és indulhat a nap.Majd este ha még jó akkor megy a tetejére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!