Szép ez a ruha, nem túl sok a díszítés? (kép lent)
Figyelt kérdés
Egy szinte teljesen ugyanilyen ruhát fogok viselni a keringőhöz a szalagavatómon. Számomra nem volt az a "szerelem első látásra", de mégis lefoglaltuk, mivel a mérete tökéletes, meg jó is áll. Az elképzelésem valami virágminta volt, kicsit egyszerűbb stílus. Mit gondoltok, ez még belefér? Nem túl giccses?
2013. szept. 7. 15:50
1/13 anonim válasza:
Nem, nem túl giccses! Gyönyörű! ;)
2/13 anonim válasza:
Menyasszonyi ruhának megfelel, de szalagavatóra nem illik.
5/13 A kérdező kommentje:
Miért ne lenne szalagavatóra való?
2013. szept. 7. 16:31
6/13 anonim válasza:
Az én ízlésemnek kissé túl giccses, de neked kell, hogy tetsszen:D
23L
7/13 A kérdező kommentje:
Nekem sem ilyen volt az elképzelésem, de vannak ennél százszorta giccsesebb ruhák, amiken a csipke, gyöngy, flitter és a strasszok együttesen megtalálhatók, és még ráadásul mélyen dekoltáltak, vagy mindenütt fodrosak. És ezeket ugyanúgy felveszik szalagavatóra.
2013. szept. 7. 17:43
8/13 anonim válasza:
Szerintem sem giccses, pont jó. Majd az ékszerekre figyelj, lehet azokkal már tényleg az lesz.
9/13 anonim válasza:
szalagavatón nem szokás ilyet felvenni,oda tényleg giccses
nem véletlen hogy sok szalonban külön kezelik ezeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!