Ti ilyenkor ősszel mikor veszitek vissza a zoknit meg a zárt cipőt?
Figyelt kérdés
Meddig mezítlábaztok ilyenkor?2013. szept. 5. 17:45
1/9 anonim válasza:
Én nyáron is hordok zárt cipőt, szóval értelmetlen picit a kérdés. :D
Egyébként kedden én már láttam nem egy lányt/nőt majdnem térdig érő csizmában. Ezt azért még túlzásnak érzem, de mindenki végül is azt és, akkor vesz fel, amit akar. :)
Ez a "mezítlábazás" meg gondolom addig megy, amíg nem fázik a lábuk.
2/9 anonim válasza:
Reggel zokni és cipő,délutántól papucs. Már egy hete. Fázós vagyok.
3/9 anonim válasza:
Általában akkor, mikor elkezd fázni a lábam. :) Kb olyan két-három hete.
De én is hordok nyáron is zárt cipőt. Érdekes módon, télen nyitottat nem. :)
4/9 anonim válasza:
Én már venném a zárt cipőt, csak teljesen fel van törve a lábam, muszáj nyitottat hordanom. Még úgy egy hétig elmegy, de aztán kénytelen leszek tornacipőt felvenni.
5/9 anonim válasza:
Én már egy hete bokacsizmában járok. Szandiban már nagyon fázott a lábam, a balerinákat meg félcipőket meg nem szertem. Alig vártam, hogy hordhassak csizmát, meg amúgyis baromi hideg van a munkahelyemen, vastag zoknival is fázik a lábam.
6/9 anonim válasza:
én zoknit soha ! Mindig mindenhova mezítláb cipőben járok, nyáron vászoncipőben, télen magasszárú cipőben is mezítláb, meg nejlonharisnya nyáron !
7/9 anonim válasza:
Mezítláb cipőben? Az aztán a higiénia.
8/9 milan970521 válasza:
Én télen nyáron mezítláb cipő! Már 3 éve igy vagyok! Nem ciki am is imádok mezítláb lenni! Egészséges is! Nem kell félni mezítláb lenni télen! 16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!