Ed Hardy eredeti vs. Hamisítvány?
Figyelt kérdés
Van 2 Ed Hardy famerem. Minta, külalak ugyanaz, csak az egyik kék, a másik szürke.
(Érdekesség, hogy a 27-es nagyobb, mint a 28-as, de kérdés szempontjából nem ez a lényeg.)
Az eltérés a címkén és a a rugalmasságban van. Lefotóztam.
Aki ért hozzá: Melyik lehet eredeti és melyik kamu?
2013. szept. 5. 14:27
1/1 anonim válasza:
nehéz megmondani szerintem egyik sem az mert az egyik címkén Ed Hardy van a másikon meg Ed Hardy DENIM, nekem pl van 2 Tom Tailor pólóm egy helyen boltban vettem egyszerre!!! különböző címkével és csak a denim szóban tér el ami nem jelent hamisítványt!!! (denim=farmer/anyag/) szerintem eredeti (am jó vagyok ilyenekbe, de kérdezz meg más ismerősöd is aki ért hozzá ha nekem nem hiszel) :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!