Mennyibe kerül egy eredeti Ed Hardy póló?
Figyelt kérdés
2010. jún. 29. 18:40
2/8 anonim válasza:
Legalább annyi;):D
Vaterán kapsz olcsón:D
De Aztem Zara, Pull and Bear sokkal jobb, egyedibb pólókat árul;):D
15/f:D
3/8 anonim válasza:
Szerintem 30 ezer körül mozog az ára.
4/8 anonim válasza:
Ed Hardy a legjobb.:D
amúgy változó 15től 30ezerig is van akár:D
de ha veszel pólót órát is vegyél;) megéri hidd el:)
5/8 anonim válasza:
Veszek annyiért 4 Fundango pólót ami hatezerkétszáznegyvenkettőször jobb mint az Ed Hárdi és nem nézek úgy ki mint egy bohóc :D
6/8 anonim válasza:
vaterán olcsón vannak eredeti cuccok..6-7 ezerért már tök jó pólók vannak
7/8 anonim válasza:
Ez komoly? Tegnap csaptam le eBayen 2 aukciót is. 6,70 dollár volt a két póló összesen. Izraelből szállítják. Cimkés, bontatlan. Egy fekete meg egy piros, kereszt van rajta meg ilyen kövek. Nem ismertem ezt a márkát, csak hallottam már a nevét korábban. Akkor lehet hogy túladok rajta vaterán.
8/8 anonim válasza:
EdHardy pólóból azt hiszem van 20 ezerért, meg találsz 60-ért is... Egy napszemüveg cirka 75 ezer jómagyarforintba kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!