Hogyan tudnám megtanulni, hogy mely színek passzolnak össze?
hat aranyszabalyok h csikoshoz nem veszunk babosat (es forditva) csikos bluzhoz nem veszunk csikos nadragot (ha csak nem vmi oltony vagy hasonlo...) ezenkivul ugyanez ervenyes a kockasra is stb...
Szineknel, a fekete altalaban mindennel talal! a feketevel kulonosen jol megy a piros, a bordo...
A feher is megy altalaban mindennel, kulonosen a pirossal az is.
A zold megy elsosorban a pirossal (mivel kiegeszito szinek) de megy a barnaval, a sargaval...
A kek megy a narancssargaval (szinten kiegeszito szinek) zolddel, pirossal...
az ilyen szineket mint a rozsaszin, lila, citromsarga szerintem nagyon nem jo osszekombinalni mas szinekkel mert eleg ocsmany tud lenni, tehat itt marad a feher fekete melleje...remelem segitettem irj ha vmi nem tiszta:) UDV
én nem tudok honlaprol,viszont :a feketéhez megy minden,a fehörhez szintén,pirosat nem kombinàlnék zölddel,narancssàrgàval,rozsaszinnel,vagy lilaval
zöld nem megy a kékhez,
sàrga sem a rozsaszinhez,de gondolsz valami konkrétra?
:D kezd beigazolódni az "ízlések és pofonok különbözőek" szólás, mert eddig ketten egymással ellentétest mondtatok, majdcsak jön valaki, aki letisztázza.
hát pl. konkrétan azt tudnám megkérdezni, hogy van egy fekete halászgatyám, amin fehér pöttyök vannak, na most ehhez felvehetem a világoszöld ujjatlan felsőmet, amin annyi a minta, hogy a közepén feketével egy arc van rányomva, meg néhány strasszkő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!