Egy telitalpúban mindig könnyebb járni és ennek a talpa is vastag, úgyhogy kezdheted ebben a tanulást, bár lehetne pár centivel kisebb is. Viszont ha gagyi a cipő, akkor a talpa nagyon könnyű, mert parafából vagy miből van és abban nehezebb járni.
2011. jún. 6. 22:00
2/13 A kérdező kommentje:
Oké:) Hát én is úgy gondoltam,hogy pár cetivel kisebb legyen a sarka:) Értem,de ezeknek a szandáloknak csak ilyen parafás talpuk van?:S
2011. jún. 6. 22:07
3/13 anonim válasza:
Nem, nem csak parafa. :) Pont azt mondom, hogy ha nem jó a minősége, akkor parafa, de ha jó, akkor valami keményebb anyag olyan fa-szerű csak parafának álcázva. És az a jó. :D Csak képről nem lehet megítélni, hogy ez melyik típus, ahhoz meg kéne fogni, hogy megbecsüljük a súlyát. :)
2011. jún. 6. 22:24
4/13 anonim válasza:
nem megtanulni kell benne járni,hanem elviselni a fájdalmat :D nekemis ilyesmim van,5centis,4órát bírok ki benne
2011. jún. 6. 22:27
5/13 A kérdező kommentje:
De azért könnyebb mint egy körömcipőben nem? XD Egyszer volt rajtam köröm cipő..hát.. rossz választás volt:D
2011. jún. 6. 22:28
6/13 anonim válasza:
Első két válaszoló én vagyok. Én egy jó magassarkúban bármennyi időt kibírok, mert nem fáj tőle a lábam. És még annyit tennék hozzá a 3. válaszolóhoz, hogy ez a cipő viszont nagyon nem 5 cm, van 8-10 is!
2011. jún. 6. 22:31
7/13 A kérdező kommentje:
Nem mutatna egy ilyen magassarkú szandál érdekesen egy 150cm magas lányon?xD
van egy ilyesmim (csaj jobban néz ki, de sarok meg talp ugyanez)
és nagyon könnyen megtanultam benne járni, akármennyit kibírok benne, pedig 10 cm-s sarok
de van egy kb 5centis cipőm és ngyon fáj benne a lábam
szóval cipőtől függ
2011. jún. 6. 22:37
9/13 anonim válasza:
Megint első válaszoló vagyok. :D Bocsi, valószínűleg más véleményére is kíváncsi vagy, de még ezt leírom. :D Szóval van egy 152 centis osztálytársam és mindig ilyen magas cipőkben jár, mert zavarja a magassága és baromi jól áll neki és iszonyatosan irigylem, hogy olyan magas cipőket is felvehet, amikről én nem is álmodhatok. :D (Én viszonylag magas vagyok.) Szóval nyugodtan, jól fog állni, csak gyakorolj előtte, mert csak akkor béna ha nagyon nem tudsz benne járni..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!