Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet 75 D vagy E méretű...

Hol lehet 75 D vagy E méretű melltartót venni?

Figyelt kérdés
Budapesten
2013. szept. 3. 20:16
 1/7 anonim válasza:
Tescoban gyönyörűek vannak,és elég jó áron:) Én ott vettem most is.
2013. szept. 3. 20:43
 2/7 anonim ***** válasza:
úristen:D az szép. amúgy Tesco, vagy például bonprix, ha nem félsz felpróbálás nélkül vásárolni.
2013. szept. 3. 21:23
 3/7 A kérdező kommentje:
mindenképp fel szeretném próbálni előtte. ma voltan az aréna pláza tescojában, de alig volt 75D-s, és szinte mind ki volt tömve szivaccsal... :/
2013. szept. 3. 21:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Bármelyik Triumph márkaboltban, a Nagykörút tele van velük.
2013. szept. 3. 21:48
 5/7 anonim válasza:
én 75 DD-t hordok,és találtam a tescoban :O
2013. szept. 4. 11:24
 6/7 A kérdező kommentje:
melyik tescoban van nagy választék?
2013. szept. 4. 12:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem 75/D-s a méretem. Vettem már én is tescoban, de sajnos nekem csúszkált, meg sok volt benne a szivacs. triumph-ban vannak szépek, outletben ki lehet fogni 2-3000 Ft-ért. De ha kicsit tudsz rá többet áldozni, akkor én a Palmers üzletet javaslom Neked az Aréna plázában. Gyönyörű melltartók vannak, nekem a kegkényelmesebb, nem csúszkál, nem vág be, stabil! Érdemes megnézned! :)
2013. szept. 5. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!