Ma a suliba fekete nejlonharisnyába mentem egy rövid nadrággal.Anyám azt mondta,hogy r*bancos.Nekem nagyon tetszenek az ilyesféle harisnyák,de nem gondoltam volna,hogy ez ri**ncosnak számít.
Az első harisnya nekem nem tetszik, annak nekem is már más beütése van, de a másodikkal semmi gond. Attól is függ egyébként, hogy milyen nadrággal vetted fel: farmernadrág vagy egy elegánsabb fekete? Ilyen nadrág+harisnya szerkókat én leginkább télen szoktam látni, persze vastagabb harisnyanadrággal, és szerintem semmi gond velük, ha illik a viselője stílusához, személyiségéhez. Nem ettől lesz valaki r**banc.
2013. szept. 2. 19:54
2/11 anonim válasza:
Az első az valóban az. Bulizni, este jó, de nem suliba.
A másodikkal semmi gond. Aranyos.
2013. szept. 2. 19:59
3/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon jól néz ki egy magasderekú bácsival meg bakancsal. :) anyukája nincs stílusérzéke xoxo
2013. szept. 2. 20:00
4/11 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy egy sima fekete harisnya, vagy neccharisnya. Az első tényleg kicsit sok suliba, de a 2.-al semmi gond. Én majdnem mindig fekete harisnyában járok, még sose mondták, hogy ribis lenne.
23L
2013. szept. 2. 20:02
5/11 anonim válasza:
az első ribis a második tök jó:)
(TUMBLR <3)
19L
2013. szept. 2. 20:08
6/11 anonim válasza:
A neccharisnya bármilyen színben az.
A fekete normál harisnya nem.
Ha az lenne, akkor a sok, temetőbe járó öreg néni is r.bancosnak számítana.
2013. szept. 2. 20:09
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:)
2013. szept. 2. 20:18
8/11 anonim válasza:
Az elsőhöz ha felveszel egy asszimetrikus szoknyát,akkor nem ribis.Ha esetleg rocker vagy,akkor farmerszoknyával is jól állhat.De a 2. mindenképp elegánsabb és szebb is.
2013. szept. 2. 20:52
9/11 anonim válasza:
Szerintem egyik sem "ribis", ha megfelelő ruhát veszel fel hozzá.
2013. szept. 2. 22:29
10/11 anonim válasza:
Nem mondanám ribisnek, de nem suliba való szerintem sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!