Ti mit vesztek fel évnyitóra? Szerintetek jól fog állni?
Figyelt kérdés
Én farmerszoknyát (feketét) veszek, fehér inggel, magassarkúval.2013. szept. 1. 13:21
1/9 anonim válasza:
Nem tudom hogy nézhet ki a farmerszoknya, de ha elegánsabb akkor teljesen ok.
Én egy ilyen cicanadrág szerű fekete nadrágot (nem tudom jobban leírni :D) fehér inget, balerinacipőt + blézer ha hűvösebb lesz.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszii! :)
Ha hüvi lesz én is veszek egy fekete kabátot, a vékonyabbik fajtát.
2013. szept. 1. 13:31
4/9 anonim válasza:
Teljesen jó ez így, ahogy leírtad.
Csak szerintem vegyél harisnyát is, ha hűvösebb lesz.
5/9 A kérdező kommentje:
Oké!
2013. szept. 1. 13:45
6/9 anonim válasza:
Nálunk nem ünneplőbe kell menni,csak csinosan.
Én egy hosszú sötétebb csőnadrágot veszek fel, sima fekete (h&m-es) trikó meg egy ilyen fekete lábujjközös (nem tudom mi a neve) cipőt/papucsot meg fehér óra, fekete táska. A hajam pedig kiengedve,kivasalva.
A fekete farmerszoknyádat nem annyira tudom elképzelni,de biztos csinos leszel. Jó évnyitót.
7/9 anonim válasza:
Szerintem tök jó ez az összeállítás!:)
8/9 anonim válasza:
Szerintem jó az összeállításod, de én kicsit lazábban megyek: fekete tornacipő, fekete csőgatya, egy fehér csipkés ujjatlan és egy vékony kardigán :DD
9/9 A kérdező kommentje:
:)
Nektek is jó tanévnyitót! :P
2013. szept. 1. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!