Mit vesztek fel évnyitóra? 16/L
Figyelt kérdés
Előre is köszi a választ.2011. aug. 28. 06:43
1/21 Beliel válasza:
Azt se tudom mikor lesz XD Lesz egyáltalán? Nem hinném, hogy túlbonyolítanám, egy 3/4-es farmer meg egy fekete trikó.
De te még csak középsulis vagy, öltözz fel szépen vegyél egy fekete szoknyát, szép fekete cipővel meg egy inget azt nesze.
2/21 anonim válasza:
magassarkút (6 centis), miniszoknyát, fehér 3/4-es blúzt
3/21 anonim válasza:
Egy sötét farmert, egy fehér blúzt + egy fekete telitalpút. Középsuliba maradj annál amit elvárnak. Én tavaly végeztem és nálunk a fekete szoknya, a fehér blúz és a fekete cipő volt a kötelező.
19/L
4/21 anonim válasza:
Egyberuhát, és egy sarut. A hajamon gondolkodok még, hogy konty + egy aranyos masnis gumi hajpánt (iszonyat jól nézzki. :D), vagy kivasalva.
5/21 anonim válasza:
Szoknyát vagy nadrágot, és matrózblúzt(hányás) meg sarut.
6/21 anonim válasza:
Egyenruha nyakkendővel... -.- Tisztára úgy nézünk ki mint az angol diákok :D
7/21 anonim válasza:
matrózblúz+fekete gatya+magassarkú
16/l
8/21 anonim válasza:
sotetkek farmer, fekete polo, fekete tornacsuka :D osztjooolvan
9/21 anonim válasza:
fekete csőnaci + fehér ing + magassarkú
10/21 anonim válasza:
Fehér ing, fekete nadrág és magassarkú:)
Mivel kötelező nálunk a fehér+fekete nincs sok választásom.Csak annyi hogy nadrág vagy szoknya, de a szoknyát meghagyom a ballagásomra.
8.o lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!