Melyik színű táskát válasszam? A világosbarnát (mustársárgát) vagy a fuksziát (sötét rózsaszínt)?
Mindkettő tetszik, kérlek segítsetek választani!
Egyikhez sincs cipőm, de olyan élénk színek, hogy szerintem jó lesz a fekete cipő. Ha a cipő is olyan színes, az szerintem már túlzás.
Köszi!
Fukszia!:)
De azért nem tudnál képet linkelni? könnyebb lenne dönteni.:D
Nem tudok képet linkelni sajnos. Ez most nem megoldható.
Én szőke vagyok, harminc éves, visszafogott a stílusom. Van sok fekete és fehér ruhám is, de a színes ruhákat is szeretem, hordom. Ezekhez a táskákhoz persze nem öltöznék színesbe.
Mindenki a fuksziára szavazott, nagyon köszönöm a segítséget, nekem is először egyértelmű volt, hogy az kell nekem, de elbizonytalanodtam, mert higgyétek el, hogy gyönyörű az a világosbarna. Nekem nem jut eszembe róla a hasmenés, hanem inkább a répapüré, de nem rossz értelemben. Kicsit narancssárgás, igazán élénk szín. Az is nagyon elegáns, különleges. Amúgy ez a két szín passzol egymáshoz. Mivel gyakran rózsaszín a körmöm, ahhoz a répatáska lehet, hogy jobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!