Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik színű táskát válasszam?...

Melyik színű táskát válasszam? A világosbarnát (mustársárgát) vagy a fuksziát (sötét rózsaszínt)?

Figyelt kérdés

Mindkettő tetszik, kérlek segítsetek választani!

Egyikhez sincs cipőm, de olyan élénk színek, hogy szerintem jó lesz a fekete cipő. Ha a cipő is olyan színes, az szerintem már túlzás.

Köszi!

2013. szept. 1. 12:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Képeket mellékelhettél volna azért a táskákról. :) Azt sem tudjuk milyen a stílusod, milyen színeket hordasz, milyen a hajad (pl. vöröshöz mindkettő undorító lenne), hogy néznek ki a táskák, így nehéz segíteni. Látatlanban a fuksziára szavazok, de csak mert a mustársárgáról egy beteg ember hasmenése jut eszembe.
2013. szept. 1. 13:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Én a fuksziát választanám, mert nekem nem tetszik a mustársárga :) Meg élénkebb is.
2013. szept. 1. 13:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Fukszia!:)

De azért nem tudnál képet linkelni? könnyebb lenne dönteni.:D

2013. szept. 1. 14:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Máskor linkelj képet is! Nem mindegy a táska alakja,formája sem
2013. szept. 1. 14:42
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem tudok képet linkelni sajnos. Ez most nem megoldható.

Én szőke vagyok, harminc éves, visszafogott a stílusom. Van sok fekete és fehér ruhám is, de a színes ruhákat is szeretem, hordom. Ezekhez a táskákhoz persze nem öltöznék színesbe.

Mindenki a fuksziára szavazott, nagyon köszönöm a segítséget, nekem is először egyértelmű volt, hogy az kell nekem, de elbizonytalanodtam, mert higgyétek el, hogy gyönyörű az a világosbarna. Nekem nem jut eszembe róla a hasmenés, hanem inkább a répapüré, de nem rossz értelemben. Kicsit narancssárgás, igazán élénk szín. Az is nagyon elegáns, különleges. Amúgy ez a két szín passzol egymáshoz. Mivel gyakran rózsaszín a körmöm, ahhoz a répatáska lehet, hogy jobb lenne.

2013. szept. 1. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!