Fiúk számára nem létezik igazán rövid short a boltban, ilyenkor jön képbe a szabó. Avagy melyik tetszik jobban, az előtte, vagy az utána állapot?
2013. szept. 1. 12:39
21/29 anonim válasza:
Ennyi erovel akkor mar mini szoknyat is hordhatnal,vagy pantos noi ruhat,az meg szellosebb:D
22/29 anonim válasza:
Hordjad csak, mi csajok is had legeltessuk a szemunket ne csak a " ferfiak".
23/29 A kérdező kommentje:
#22: :)
2013. szept. 16. 01:25
24/29 anonim válasza:
Nekem a második képről rögtön az jutott eszembe, hogy wáó ez a nadrág nekem kell! Viszont én lány vagyok :D Szerintem fiúknak a már túl rövid, bár te tudod :)
25/29 A kérdező kommentje:
#24: Nekem meg az (amikor elhoztam a szabótól) hogy wáó, hogy tudtam eredeti állapotában felvenni... :)
2013. nov. 15. 16:04
26/29 anonim válasza:
Nekem meg: Wáó, még a tegnapi ebédem is kihánytam mikor elképzeltelek benne.
27/29 A kérdező kommentje:
Bonyolult lehetett elképzelni, elvégre ott a kép :D
2013. nov. 15. 23:53
28/29 anonim válasza:
a fiuk a 80as években simán hordtak ilyet, és nem bu ziz ta őket érte senki
29/29 anonim válasza:
Ez így igaz előző, sőt még a '90-es években is hordtunk ilyen gatyákat. Akkoriban ez nagyon is divatos volt. :) Ma pedig a b_zizás a divat, csak tudnám miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!