Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Aki nem a divatnak...

Lányok! Aki nem a divatnak öltözik már szóba sem jöhet?

Figyelt kérdés
De mondjuk helyes,kedves,barátságos

2013. aug. 29. 22:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar, ha nem páwás vagy valami sőt. Csak legyen közvetlen, helyes, és barátságos. Persze azért adjon magára, ne legyen ápolatlan
2013. aug. 29. 22:46
 2/9 anonim ***** válasza:
de szóba jöhet :)
2013. aug. 29. 22:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Egy ici-picit,de nem a külső a legfontosabb,főleg,ha kedves,barátságos:D
2013. aug. 29. 22:55
 4/9 A kérdező kommentje:
#3 egy ici-picit mi?
2013. aug. 29. 22:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha vki nagyom idejétmúlt és topis cuccokba öltözik, az nem tetszik, ennyi igény legyen benne. De ezen túl már letojom a divatot. A vőlegényem is inkább konzervatívabban, nem menőn öltözik. A swagektől, páwáktól, szerszámszorongatóan szűk élénk színű farmerektől, rapperstílustól hányni tudnék.
2013. aug. 29. 23:00
 6/9 A kérdező kommentje:
Mármint mire gondolsz ezalatt? Ici picit jön be?
2013. aug. 29. 23:00
 7/9 anonim ***** válasza:
engem kifejezetten zavar, ha egy fiú páwásan öltözik.. Nekem jobban bejönnek azok, akik annyira nem foglalkoznak a divattal.
2013. aug. 29. 23:23
 8/9 anonim ***** válasza:

Lehet, nem az én korosztályom véleményére vagy kíváncsi, de azért írom. Az előző barátom egyáltalán nem foglalkozott a divattal. Nem volt divatellenes, csupán nem érdekelte, divatos-e valami, mindent felvett, ami tetszett neki, kényelmes volt. Teljesen átlagosan nézett ki ruhaügyileg, mégsem érdekelt. Engem csak odáig foglalkoztat ez a téma, hogy ízléses legyen az összeállítás, onnantól kezdve tök mindegy, mi van rajta. Sőt, hamarabb közelednék egy átlagos ruházatú pasihoz, mint egy olyanhoz, aki ránézésre egy magazinból lépett ki.

21l

2013. aug. 30. 06:04
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek:)
2013. aug. 30. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!