Ducin cicanaci?!
Majdnem mindenben egyezünk (vagy két centivel magasabb vagyok) és én is hordok cicanacit. Szerintem nem néz ki rosszul, ha nem feszülős pólóval veszem fel, hanem egy kicsit lazábbal, valamint inkább márkásabbat veszek, nehogy átlátszódjon a bugyim. Láttam már olyat is, hogy a narancsbőre átlátszott a csajnak, meg a tangája teteje... na az se a megfelelő méretű cicanacit vette :D
Szerintem ha jól megválogatod hozzá a többi ruhadarabot, akkor simán felveheted. A lényeg, hogy te jól érezd magad :)
Hát elég sok elrettentő példát látni az utcán tényleg, láttam én már 100+ kilós csajt, passzentos kis pólóval bicegett előttem, az agyamba égett a kép...
Rövid felsővel szerintem egy modell alkatú lányon is ízléstelen és gáz viselet. Mármint az ilyen sima leggings, ami inkább nadrág, zsebbel, sliccel, stb, az oké.
Egy hosszabb és bővebb felsővel lehet csinos, de azért elég szigorúan gyakorolj önkritikát a tükör előtt, ha nem tolerálod jól az esetleges kritikákat. Ha feszes és formás az alkatod, csak kicsit vaskosabb vagy az átlagnál, az teljesen jó. Viszont ha bárhol is bevág a ruhád, szóval olyan löttyedtebb vagy és ez látszik is, akkor hanyagold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!