Cicanaci a vékonyabb vagy a vaskosabb lábúaknak áll jobban? Linkeltek képet hogy körülbelül kin áll jól szerintetek?
Figyelt kérdés
2013. febr. 13. 16:50
1/12 anonim válasza:
Nagy divat a cicanadrág, de szerintem csak az igazán csinos, formás lábúaknak áll jól. Sem a vékony, cinegelábakon, sem a vaskosakon nem valami csini, csak nagyon kevesekről mondható el, hogy előnyösen mutat rajtuk.
2/12 anonim válasza:
Neki jól áll: [link]
Természetesen a vastagabb lábúakon inkább ízléstelen... és a vékonyabb lábúaknak áll jól.
Bár személy szerint nekem nem jönnek be a cicanacis csajok, viszont annál inkább a csőfarmeresek. 14/F
3/12 kitti malik válasza:
háát én megmondom neked hogy szerintem a vékonyakon.. mert a vastagabbaknak kilátszik a hurka meg ilyesmi de én a vékonyabbaknak ajánlom.
4/12 anonim válasza:
Szerintem a nagyon vékony lábúaknak sem áll jól. Ez pl. már elég undorító:
5/12 anonim válasza:
A "bejönnek"-et úgy értettem, hogy a csajok általában (sőt szinte minden esetben) csőfarmerben jobban néznek ki, mint cicanaciban.
7/12 anonim válasza:
az ilyeneken áll jól [link]
nekem is ilyen lábam kb , iszonyatosan gusztustalan egy teltebb "nőn" és azokon is akik úgy hordják,hogy lászik az egész seggük ami legtöbb esetben kiábrándító és nem szexi...
8/12 anonim válasza:
azoknak, akiknek izmos, formás lábuk van, és normálisan hordják, azaz a feneküknek legalább a felét takarja felső.
10/12 anonim válasza:
Neki kicsit teltebb a lába de még jól áll neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!