Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A push-up rossz vagy a melleim...

A push-up rossz vagy a melleim? :D Csakmert nem érem el vele a kívánt hatást.

Figyelt kérdés

A push-up melltartó nem fölfele, hanem összenyomja a melleimet. Mért nem emeli meg őket, mikor az lenne a "dolga"? Tudnátok mondani jó push-up melltartókat?

Ja, és képet nem küldök. Aki ezt akarná, ne is vesztegesse az idejét komment írására! :D

2013. aug. 29. 18:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem még azt nem fogja úgy felnyomni, mert nem olyan nagy. Ne érts félre, semmi bántás nélkül írom.. a tesóm melle is ekkora, hát rajta se látszik annyira, mondjuk igaz mi nem próbáltuk az ilyen márkás, drága push-upokat..nem nagyon tudok azokról nyilatkozni. Nekem 85B...és ez már egy push-up-ban túlságosan is prostis...XD nekem meg emiatt nem annyira alkalmas..
2013. aug. 29. 19:00
 12/16 anonim ***** válasza:
utolsó a 70 a mell alatti körméret nekem is 70B és push up-ban jól mutat az,hogy neked 85B azt jelenti ,hogy nem vagy olyan vékony,nem azt,hogy neked nagyobb a melled.
2013. aug. 29. 19:03
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem mondod, h azt jelenti..:D..Mostmár nem hülyén halok meg, köszönöm! Nem vagyok 50 kg, de nem is vagyok kövér. minden esetre inkább örülök h nekem nem igazán kell push-up:)

Nélküle is elég..

2013. aug. 29. 19:14
 14/16 anonim ***** válasza:
35%
A 70 b jobb mint a 85 b. Mert a 85 ös az duci a 70 es meg vékony de a mellük ugyanakkora arányaiban
2013. aug. 29. 21:29
 15/16 A kérdező kommentje:
Igazából pont 70B és 75B között vagyok... Van amikor ez, van amikor az kényelmes. Melltartótól függ. De köszi a válaszokat :))
2013. aug. 30. 14:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Amúgy akkor normal mled van nem is biztos hogy kell az a pushup
2013. aug. 30. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!