Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mondanátok Miskolcon jó...

Mondanátok Miskolcon jó üzleteket?

Figyelt kérdés

Nem tudom ti hogy vagytok vele,de a plázába egyre rosszabb a helyzet szerintem. A c&a-ba egyre semmilyenebb ruhák vannak, a h&m-be vagy túlságosan "divatosak" vagy ott is elég semmilyenek. Egyedül a tallyba vannak normálisak,de oda sem jön mindig új áru. Szívem szerint Pestre mennék fel,de az eléggé macerás. . Igazából én ilyen nőiesebb pólókat szeretem,amik "felveszik" az alakot ,és jól is néznek ki...

Miskolciak,ti hol szoktatok vásárolni?:) 16/L

2013. aug. 28. 18:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Polgáron az m3 outletben.

Nadrágot a sever center elegáns osztályán veszek, ugyanis ez még jó részleg. A többi borzasztó.

Piacokra is kiszoktam nézni, jövő héten Ónodi vásár lesz. De a zsarnaira is ritkán kinézek.

Rendelni is szoktam külföldről.

2013. aug. 28. 21:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Esetleg a szinvaparkban a chilit, a mayot nézted? Vagy van még 1-2 üzlet a postánál is. Én rég nem jártam bent, de amikor középsulis voltam ezekből öltözködtünk, akkor még nem volt H&M és Tally.
2013. aug. 29. 09:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Debrecen fórum
2013. aug. 30. 02:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!