Hogyan szoktatok öltözni. Milyen kiegészítőket viseltek? Milyen a stílusotok? 21/L
Szeretek elegánsan, nőiesen öltözködni, de néha lazábbra veszem a figurát:
Farmer vagy egyszínű, szűkszárú nadrág + ing betűrve + blézer + magas sarkú cipő. Szoktam betűrve hordani sima kis egyszerű, testhez álló felsőket is, balerina cipőket is hordok ezekhez az összeállításokhoz.
Szeretem a miniszoknyákat és az elegáns rövidnadrágokat is, harisnyával és balerina cipővel veszem fel.
A magas derekú szoknyákat is nagyon szívesen hordom testhez álló felsővel.
Általánosságban az egyszínű ruhadarabokat kedvelem, és egy öltözéken belül próbálok 2-3 színnél megállni. Rengeteg bizsu fülbevalóm van, mindig az öltözékemhez passzolót veszek fel. Nagyon szeretem a karkötőket is, mint amilyen a Thomas Sabo charm karkötők. Van néhény hosszabb nyakláncom és sálat valamint kitűzőt is gyakran hordok kiegészítőként. Táskákból is az egyszerű fazonú, egyszínű darabokat kedvelem.
26/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!