Hogyan szoktatok öltözni. Milyen kiegészítőket viseltek? Milyen a stílusotok? 21/L
a rockosabb stílust szeretem,persze nem hordok mindig bandás pólókat,de imádom a sötét ruhákat,szoknyákból általában kockásat hordok
kiegészítőkkel úgy vagyok hogy a nagy részét magamnak csinálom,ha valahová ki kell öltözni sima fülbevaló,nem bonyolítom túl a dolgokat
nálam két véglet van,van amikor nőiesen,kicsit romantikus stílusban,magasított derkú szoknya,ilyen csipkés felsők,ezeket a lenge blúzokat is szeretem,telitalpú szandálok,vagy ezeket a jó kis nyári ruhákat is szeretem,maxiruha,meg szeretem az ilyen nagy köves meg lógós fülbevalókat...máskor meg inkább olyan lazább stílusban,hasított meg tépett
farmer,farmerkabát,különböző feliratos pólók vagy azokat is syeretem amiken ilyen cuki figurák vannak,ehhez kényelmes sportcipő,meg ilyen jó tatyók
pl amik tetszenek:
Én se mindíg :D
Hol elegáns,hol laza vagy a kettő,de néha totál káosz :DD
Nagyon nőiesen öltözködök, magas-derekú szoknyák, rövidnadrágok, lenge blúzzal, csőtoppal. Szeretem a lenge ruhákat, a maxi-ruhákat is. Ha hosszúnadrágban kell lennem, akkor is szinte mindig egyszínű, sötét farmert hordok.
Cipők terén majdnem mindig magasban vagyok, hordok telitalpút is és tűsarkút is. Ha erre nincs lehetőségem, vagy olyan helyre megyek, ahova nem illik, akkor loafert, vagy sarut veszek fel.
Ha buliba megyek, csak kis borítéktáskát viszek, ha pedig máshova, akkor hatalmas táskákkal szaladgálok.
Szinte mindig arany ékszereket hordok, de természetesen ez függ attól is, hogy mi illik a ruhámhoz. Szeretem a nagy fülbevalókat, hangsúlyos nyakláncokat, gyűrűket. De itt is érvényes, a kevesebb több mondás.
Hoppá, kicsit túlzásokba estem, sokat írtam.. :$ Bocsi! :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!