Hordhatok melltartót?
Nem biztos, hogy nagyzolásból akar hordani melltartót. Vannak olyan ruhák, amik enyhén átlátszanak (fehérből elég gyakori a megengedhető áruból szinte minden felsőruházati darabban), a mellbimbó kidudorodhat (persze, a pedók nyilván örülnének neki, ha ilyet látnának, főleg kislányos mellűeken)... meg ha esetleg vihognak is rajta az idióta osztálytársai...
Nekem annyi lenne a tanácsom, hogy NE! vegyél szivacsosat, ennyi idősen ne. Vegyél sima topszerűt vagy sportmelltartót. Attól nem fogod magad jobban érezni, hogy van a melleden egy adag szivacs, a többiek meg lehet, azért fognak cikizni, mert hú, tömi a mellét, ha látványos a változás. A fiúkat meg nem ezzel kell megfogni.
Én sem vagyok biztos benne, hogy ebbe a méretbe van-e már melltartó. Csak 3 cm a különbség a melled és a mellalatti rész között, az meg semmi szinte. Én szinte a legkisebb melltartót hordom, kb. olyan a méretem mint az előttem lévő kérdezőnek, csak 1-2 cm-vel nagyobb.
Nekem 14 éves koromig semmi(!) mellem nem volt, pulcsiban jártam mindig, szóval tudom, hogy szar de nem tudsz mit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!