Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hordhatok melltartót?

Hordhatok melltartót?

Figyelt kérdés
A mellbőségem 63 cm mell alatti pedig 60 cm nekem van az osztályba a legkisebb mellem és nagyon zavar nem tudtok esetleg olyan szivacsos merevítő nélküli melltartót ami van ilyen kis méretben is? 13/L
2013. aug. 26. 11:57
 1/8 anonim ***** válasza:
46%
Persze, hogy hordhatsz! Tescoban vannak szép melltartók, direkt kislányokra is vannak.
2013. aug. 26. 12:01
 2/8 Trollcika válasza:
53%
Hordhatsz csak felesleges. Attól nem lesz nagyobb melled. Majd megnő, 13 évesen nem vagy lekésve semmiről. Kinek akarsz bizonyítani? Gyerek vagy még, ne ilyen dolgokkal foglalkozz, eljön ennek is az ideje..
2013. aug. 26. 12:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha nem szeretnél melltartót, akkor toppot hordj, mert fehér pólónál, blúznál nagyon átlátszik és az ciki lehet. :)
2013. aug. 26. 12:22
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy nagyzolásból akar hordani melltartót. Vannak olyan ruhák, amik enyhén átlátszanak (fehérből elég gyakori a megengedhető áruból szinte minden felsőruházati darabban), a mellbimbó kidudorodhat (persze, a pedók nyilván örülnének neki, ha ilyet látnának, főleg kislányos mellűeken)... meg ha esetleg vihognak is rajta az idióta osztálytársai...

Nekem annyi lenne a tanácsom, hogy NE! vegyél szivacsosat, ennyi idősen ne. Vegyél sima topszerűt vagy sportmelltartót. Attól nem fogod magad jobban érezni, hogy van a melleden egy adag szivacs, a többiek meg lehet, azért fognak cikizni, mert hú, tömi a mellét, ha látványos a változás. A fiúkat meg nem ezzel kell megfogni.

2013. aug. 26. 12:38
 5/8 anonim ***** válasza:
nem tudom hogy jó lenne-e rád egy melltartó max csak egy tom.Nekem melll alatt:73,mellbőség:82 és így is majdnem a legkisebb melltartót hordom (75A) de szivacsos talán jó lenne rád (az enyémben egy centi szivacs sincs)
2013. aug. 27. 09:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok biztos benne, hogy ebbe a méretbe van-e már melltartó. Csak 3 cm a különbség a melled és a mellalatti rész között, az meg semmi szinte. Én szinte a legkisebb melltartót hordom, kb. olyan a méretem mint az előttem lévő kérdezőnek, csak 1-2 cm-vel nagyobb.

Nekem 14 éves koromig semmi(!) mellem nem volt, pulcsiban jártam mindig, szóval tudom, hogy szar de nem tudsz mit tenni.

2013. aug. 27. 17:25
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ:)
2013. aug. 28. 10:51
 8/8 anonim válasza:
Szerintem még ne kezdj el hordani melltartót , hordj sportmelltartót , mert megereszkednek a melleid a melltartótól.:S én is így jártam , pedig nekem már 13 évesen 85/D-s mellem volt.:)
2013. szept. 5. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!