Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol fogod megvenni/vetted a...

Hol fogod megvenni/vetted a csizmádat? Mennyi pénzt költesz rá?

Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 17:00
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
Playersroom 18.000 :)
2009. nov. 2. 17:18
 12/23 anonim ***** válasza:

office shoes 16.000.- térd fölé érő

humanic 9.000.- bokacsizma

h&m 4.000.- ugg

2009. nov. 2. 18:11
 13/23 anonim ***** válasza:
Én is deichmann.Inkább pár ezer forinttal legyen több minthogy megint egy tél alatt háromszor vigyem a sarkát megcsináltatni.Meg cipzár is tönkremenjen rajta.
2009. nov. 2. 18:44
 14/23 anonim ***** válasza:

Én mindenképp veszek magamnak egy UGG csizmát...

IMÁDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009. nov. 2. 19:32
 15/23 anonim ***** válasza:

nekem az a csizmám amit a deicmanba vettem kb 3-4 honap alatt tönkre ment a sarka és cipzára.

Ezzel szembe a Lehel piacon vásárolt cipőmnek semmi baja kb 1 éve.....mondanom se kell, hogy fele annyi volt mint a deicmanos:)

2009. nov. 2. 19:47
 16/23 anonim ***** válasza:
Humanic- 9000 FT volt.
2009. nov. 2. 20:17
 17/23 anonim ***** válasza:
hát kivétel erősíti a szabályt.Nekem eddig egy deichmanos cipőm se ment szét:D
2009. nov. 2. 20:23
 18/23 anonim válasza:
Én vettem már csizmát kínain 6000-ért egy tél nem sok annyit nem bírt ki.. Aztán vettem a Deichmannba 10.000-ért műbőrt, az se bírta ki a telet. Majd a kövit a egy divatházban az se volt az igazi 6000-ft volt a bokacsizma, még meg van, de elég viseltes. Most vettem 1 hete egy lapos hegyesorrú bőr (vmi extra talpbetétes), bokacsizmát (német gyártmány) 20.000-ért a Sugárba egy kis boltba, nagyon kényelmes, és szeretem, de az a talpa már lekopott az orr részen... Én nem tudom mit csinálhatok rosszul, de kb. az összes cipőmmel ez a helyzet, hogy lekopik az orr részről a talp. De nem gáz ismerek egy jó cipészt a Kosztolányinál... Visszavinni nem akarom, mert idén nagyon sok boltot bejártam mire erre ráleltem. Mindenhol az ultra magassarkú kerek orrú csizmákat kapni, amiket én nem szeretek.
2009. nov. 2. 20:26
 19/23 anonim ***** válasza:

Tavaly a Deichmannban vettem 9000-ért egy magassarkút, nagyon megbántam, mert nem bírok benne menni, hosszú szárú. De minőségileg tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Most is onnan vettem magamnak egy baromi csini alacsony talpú barna hosszúszárút 8000ért. Olyan boltba soha nem megyek ahova ki van írva h kínai ...blabla ...vmi, márcsak elvből sem. Szétrombolták a gazdaságunkat.(Persze mi hagytuk)na mind1,szal a Deichmann amit megengedhetek magamnak. Ennél többet sosem költenék egy cipőre.

[link]

cikkszám: 1 114 682

imádom!!!!:)

2009. nov. 2. 21:38
 20/23 anonim ***** válasza:
Deichmannban vettem 17ezerért, de úgy csúszik a talpa, hogy ha esik egy kis eső, már alig tudok talpon maradni...
2009. nov. 3. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!