Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol fogod megvenni/vetted a...

Hol fogod megvenni/vetted a csizmádat? Mennyi pénzt költesz rá?

Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 17:00
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Deichmannban vettem barna, műbőr, lapos talpú csizmát 8000ért. Szerintem megérte, eddig minden ott vásárolt cipőm/csizmám nagyon jól bírja a kiképzést :D
2009. okt. 30. 17:07
 2/23 anonim ***** válasza:
86%
Nem veszek az idén sem újjat. A régi, amit 3 éve vettem, igaz már kiment a divatból, de meleg és kényelmes, és nincs pénzem újra. Amúgy nem nagyon szeretem, mert olyan mint a katonai bakkancs, és én jobban szeretem a nőiesebb csizmákat, nem is tudom miért vettem meg, de ha már megvan.
2009. okt. 30. 17:16
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Kínaiban, mivel nem tehetem meg hogy 10.000-reket adjak ki egy márkás csimáért. Vagy még a deichmann jöhet szóba, de ott is akciókat figyelem, általában tél végén. Szal a kínaiban kb 5000-ért vettem tavaly, és idén is azt fogom hordani, mert én se nagyon szeretem a csizmát és nem lett neki semmi baja.Amúgy tiszta laposa a sarka,fekete, bőrős hatású, és kicsit mintha gyűrt lenne a mintája. De amúgy az idén lehet vezsek egy bokacsizmát is. Láttam kínaiban már 3500 elég frankók vannak. Azok jobban bejönnek mint a hosszúszárúak, csak beleugrok és kész. Pl valami hasonlót gondoltam:

[link] --mondjuk barnában, vagy szürkében, és iylen velúrosat

2009. okt. 30. 18:05
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

szerintem, amit a deichmannba, humanicba veszel, illetve szinte az összes műbőr cipő kínai minőségű, csak van neve és 3szor annyiba kerül, szóval én vagy kínaiban veszem, vagy most bőrt akarok, amit 15ezer alatt nem fogok megúszni

[link] ez nem semmi

2009. okt. 30. 18:11
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Mustang, 17.000 Ft.
2009. okt. 30. 18:48
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Vagabond, 24 ezer forint. Hosszútávon megéri, mert nagyon jó minőség, az ott vásárolt magassarkúim is évek óta megvannak, kifogástalan állapotúak.
2009. okt. 30. 19:08
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
kínaiban, 4000ft körül volt, magassarkú, szürke bokacsizma. sztem gyönyörű:)
2009. okt. 30. 19:13
 8/23 anonim ***** válasza:
én is a kínaiban... :D
2009. okt. 30. 20:32
 9/23 anonim ***** válasza:
Uhh... most hallottam egy ismerős jellemzést... Én is vettem kínaiban, szürke, velúr, magassarkú bokacsizmát, és 3x volt rajtam, aztán megbomlott rajta 1 varrás és levált a talpa... visszavittem, és megfogadtam, h. kínaiban többet soha, semmit... inkább szívok zarással, nemérdekel, de ez már idegesít h. 1 hetet nem bír ki.
2009. okt. 30. 21:36
 10/23 anonim ***** válasza:
Deichmann, Cindy Crawford kollekciójából. Igazi bőr, a műbőrökkel nem sok jó tapasztalatom van. Nem volt olcsó (23 ezer), de cipőben inkább költök többet, minthogy vegyek egyet, ami egy tél alatt szétesik...
2009. okt. 31. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!