Mi a véleményetek a Hága angol használtruha kereskedésről?
Illetve van még pár kérdésem pl:Lenézik az embert azért mert ott vásárol?
Tud valaki olyan helyet ahol alacsonyabb nők és férfiak tudnak ruhát vásárolni?
Jók a használtruha kereskedések?
igen, köszönöm, a sznob jelzőt, ezek szerint magamat is lenézem XD én is járok turkálóba, akkor meg miért nézném le azt aki szintén jár? nem értem az összefüggést a kettő közt,mert nincs is.
20éves vagyok, soha az életben nem néztem le senkit az miatt. és még mindig az kell írnom, hogy eléggé szegényes azon ember szürkeállománya aki ilyen dolog miatt veti meg a másikat.
"Kedves" 67% 15éves lány:
örülök, hogy nem ismersz és látatlanban elítélsz :) ezen csak mosolyogni tudok, mert téves gondolataid vannak felém akár hiszed, akár nem. az, hogy esetleg téged lenéznek bizonyos emberek amiatt, hogy honnan öltözködsz , úgy gondolom, hogy az ebből származó dühödet nem rajtam kell kiélned, mert még mindig nem ártottam neked semmivel. az meg nem az én saram, hogy az ide írt válaszaimat nem tudod értelmezni. nem utalgatok semmire, az nem az én asztalom.
Kárdező: bocsánat a levelezésért, de nem tudok elmenni szótlanul az engem ért kohol dogok mellett.
ha nagyon szeretsz kutakodni (bár ugye mindegyik turkálóba kell) akkor a kilós turkálókat ajánlom, sokkal több jó dolgot lehet ott kifogni, persze meg is kell "dolgozni" érte, ha kicsit kényelmesebb vagy, vagy nincs kedved annyira keresgélni akkor a darabos turkálókat válaszd, bár rajtad múlik ugye, hogy hova térsz be :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!