Salgótarjánban tudtok jó turkálókat vagy hasonló helyet, ahol olcsón vásárolhatok?
Salgótarjánban élek, és ahogy láttam a www.hadakft.hu oldalán, nálunk nincs üzletük... :-/
Tudtuk nekem ajánlani helyette valami jó turkálót (vállfás, kilós, mindegy)? Az utóbbi években sok megszűnt...
A kínai nekem sajnos nem jó, mert jelenleg elég sok felesleges van rajtam, így a legtöbb ottani ruha nem jön rám kényelmesen. Emellett a turkálókhoz képest még a kínai is drága. 1-2 éve olyan jó volt, 300 forintokért hozhattam a felsőket, de az a hely megszűnt.
Egyébként ezekben a turikban is tiszták a ruhák? Mert olvasom itt, hogy fertőtlenítik, kimossák stb., de tapasztalataim szerint ez nem igazán felel meg a valóságnak (vagy csak annál a cégnél nem, ahová én jártam itt régen).
A bolti eladót hiába kérdezném, vagy nem tudja, vagy nem fogja nekem megmondani... Szerintetek lehet benne tetű vagy bolha stb.? Nem akarok semmit hazahozni (ezért is tettem fel a kérdést, jó lenne ha olyat írnátok, ahová ti is jártok, mik a tapasztalatok, mikor érdemes menni, általában milyen ruhák vannak többségben stb.)
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET ELŐRE IS.
Ja és tényleg nem akarok elégedetlenkedni, de kérlek a piacot se javasoljátok. :) Bár mostanában nem voltam, de régen egy rémálom volt, sosem találtam magamnak szép vagy megfelelő méretű ruhát és nem tetszik a légkör, az eladó ideges, ha kettőnél több ruhát kell kicsomagolnia nekem, nem lehet próbálni stb.
De amúgy nyitott vagyok, szóval ha tudtok tuti helyet akkor annak azért adnék esélyt és benéznék. :)
Köszi szépen!
Nem tudom mikor jutok be, így addig is bátorkodom megkérdezni, hogy netán szoktál látni ingeket, zakókat/blézereket, sálakat is? :)
Igen, szerintem is nagyon jó dolog én Marks&Spencer-től kezdve, eredeti Gucci-ig (sosem hittem volna) mindent találtam már turkálóban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!