Az mennyire gáz, hogyha lányként szeretek férfipulcsikat hordani?
Figyelt kérdés
Nem vagyok az a nagyon lányos lány, szeretek inkább sportosan öltözködni. Imádom a kereknyakú és kapucnis férfi pulcsikat, és simán felveszem őket hétköznap utcára is. Ez nagyon gáz? Nem nézek ki "csövesnek" vagy ilyesmi, a jó ízlés határain belül maradok, de inkább férfi pulcsit veszek az ilyen fajtákból, mert nőiben olyan csicsás, meg elszabott az összes... Ezeket szeretem, mert nagyon kényelmesek. Természetesen ezek mellett teljesen normális, női ruhákat hordok. Szerintetek?2013. aug. 24. 14:33
11/13 anonim válasza:
Hát akkor hordjad a melltartókat és fogd már be, azt hordasz, ami jól esik, na...
12/13 anonim válasza:
En nem hordok melltartot,mert1nincs mit beleraknom,2 nem vagyok ilyen beteg hajlamu, hogy az ellenkezo nem ruhait hordjam! Amit leirtam,azt csak peldanak hoztam fel! Egyebkent ha itt szetnezel te is raakadnal hasonlo temakra!
13/13 anonim válasza:
3-as!
Szerintem te total b...zi lehetsz!
Ez ultra gaz ahogy kinezhetsz teged kezelni kene,bajuszt meg nem ragasztottal?
Nincs eleg ruha a noi osztalyon?
Vagy a csajok java resze bi vagy bu?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!