Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk nektek bejön ez a stílus?...

Fiúk nektek bejön ez a stílus? Lányok szerintetek?

Figyelt kérdés

Nekem eddig olyan stílusom volt mint az átlagnak.Csőfarmer+tornacsuka.Eléggé megváltozott a stílusom mostanába már inkább a lányosabb szetteket kedvelem.Passzos szoknya+rövidújjú+saru+hosszú nyaklánc+bolerók+régiesebb cipők+balerina cipők.Szeretem a (vastagabb!)cicanadrágokat is télen az elegánsabb csizmákat meg esetleg a bakancsokat.De ott se a steel tipusuakra kell gondolni.

[link]

itt olyan mint a csikos

[link]

itt meg olyan cipők mint a második képen van.

2013. aug. 24. 12:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekrm tetszik ez a stilus. Én mindkettő vagyok mert csőnaci is meg szokny neg amiket irtal az a ruhataram :-D
2013. aug. 24. 12:49
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is tetszik ez a stílus. Én is mindkettőt "viselem" mikor milyen ruhához van kedvem. Valamikor felhúzok egy csőnacit tornacipővel laza felsővel, valamikor passzos szoknyát csini saruval és szép felsővel :))
2013. aug. 24. 13:01
 3/13 anonim ***** válasza:
67%
Mostanság minden csajon ilyet látni,meg tornacsuka csőnacival:D Szóval teljesen átlagos vagy! Vagy ha lehet így mondani tucat:) 18/F
2013. aug. 24. 13:07
 4/13 A kérdező kommentje:
Ez nem igazz!mindenkinek más a tuzcat?Valakinek a csőnadrágos valakinek a plázacicás ..!!!-.-
2013. aug. 24. 13:21
 5/13 anonim ***** válasza:
74%
A Converse tornacsuka csőnadrág póló a tucat. Meg a Jack Daniels-es pólók meg a neon. Nem ez. Ez jó
2013. aug. 24. 13:56
 6/13 A kérdező kommentje:
Szerintem is.Mert a nővérem is ehez hasonló ruhákba jár csak ő még lányosabban és még soha egy lányt sem láttam ugfy öltözni mint őt.(Ja és ez nem azért van mert rondán öltözködik;) )
2013. aug. 24. 14:06
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Tucat.
2013. aug. 24. 15:29
 8/13 A kérdező kommentje:
Az iskolában ahova járok egy lánynak sincs ilyen stílusa.Mind a tornacsuka+csőnadrág járnak.Vagy lehet hogy csak az én sulimba vannak ilyen nagyon "menők"?
2013. aug. 24. 15:41
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
teljesen jó:) nem tucat. nekem is ilyesmi a stílusom, csak szoknyákat nem nagyon hordok. meg imádom a blézereket meg az ilyen vintage cuccokat:D
2013. aug. 24. 16:43
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

Egy tömeglány vagy, nem jön be. Mehetnél a kukába.

18/f

2013. aug. 24. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!