Szerintetek ducibb lányok is hordhatnak így csőfarmert
és rövidszárú csizmát?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy nem vagyok sovány, a csípőm elég széles. Kb 70-73 kg között vagyok..és hát nem is vagyok magas, 170 cm. Ha beletűröm a bokacsizmába a nadrágot akkor az nem törpít el, vagy mégjobban szélesítene? magassarkút viszont nem nagyon szeretek.Szerintetek? Mert vennék egy bokacsizmát,hosszúszárúm már van.. Ilyesmi csizmákra gondoltam.
Szerintem nem állna jól! Láttam már "ducibb" lányokon is hasonlót, és nem mutatott jól.
De hát el kell cibálni valakit magaddal, felpróbálni és eldönteni :)
2009. okt. 30. 10:31
2/10 anonim válasza:
Én inkább vennék egy kicsit magasabb sarokkal. Nem kell, hogy óriási legyen, elég 4-5 cm.
Sokat javít a kinézeten, szerintem karcsúbbnak látszik az ember.
2009. okt. 30. 10:44
3/10 anonim válasza:
Oszinten? en nem vennem fel,plane ha szeles a csipod, az csak megjobban ki fogja adni az alakodat. probald meg hosszu szaru csizmaval!
2009. okt. 30. 10:46
4/10 anonim válasza:
A csőfarmer csak a vékony, nagyon vékony lányoknak áll jól. Láttam olyan lányokat, akiknek nem volt sok feleslegük, még sem volt előnyös nekik.
2009. okt. 30. 10:51
5/10 anonim válasza:
szerintem sem állna jól :(
2009. okt. 30. 10:56
6/10 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm a válaszokat. Választok hosszúszárút és egy kisebb sarokkal.
2009. okt. 30. 11:50
7/10 anonim válasza:
Öhm én ilyen répanadrágként hordom a csőnacikat. :P (ami a csípőmre feljön az nem simul rá annyira a combomra.) És sztem bokacsizmát is hordhatsz. :D
Én se vagyok ám anorex Oo
2009. okt. 30. 12:42
8/10 anonim válasza:
Így látatlanba én is azt mondom, h nem igazán áll majd jól.
De azért szerintem menj el egy üzletbe és próbáld fel:) Lehet pont te leszel a kivétel, akinek még is csak jól áll:))
2009. okt. 30. 15:50
9/10 anonim válasza:
Őszintén szólva csak nagyon kevés olyan csőfarmert láttam, ami jól állna bárkin is. A túl vékony lányokat még vékonyabbá teszi, a ducikat meg ducibbá. A Mayo Chixben találtam egy sötét színű csőfarmert arany varrással, méghozzá úgy találtam, hogy az eladón (aki duci volt, bár kb. 10 cm-vel alacsonyabb mint a te 170 cm-s magasságod) megláttam, totál jól állt rajta, így én is megpróbáltam. Igaz, én nem vagyok duci (végül megvettem), de esküszöm, az eladó csajon mutatósabb volt mint amilyen rajtam! :)
2009. okt. 31. 14:45
10/10 anonim válasza:
Angliában még a sok kövér angol is ezt hordta. De ez még semmi, mikor pics*nyi akármivel és cicanacival 20 kg felesleggel, meg a csizma. Ők sz*rnak rá h jól néz-e ki vagy nem. Volt párszor h fájt a szemem már attól amit látok, pedig nem vagyok egy divatmajom, egyszerű normál ruhákat hordok. Ők mindent felvesznek, tényleg, és nem gondolkoznak ilyeneken. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!