Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ducibb lányok is...

Szerintetek ducibb lányok is hordhatnak így csőfarmert és rövidszárú csizmát?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy nem vagyok sovány, a csípőm elég széles. Kb 70-73 kg között vagyok..és hát nem is vagyok magas, 170 cm. Ha beletűröm a bokacsizmába a nadrágot akkor az nem törpít el, vagy mégjobban szélesítene? magassarkút viszont nem nagyon szeretek.Szerintetek? Mert vennék egy bokacsizmát,hosszúszárúm már van.. Ilyesmi csizmákra gondoltam.

[link]

[link]

2009. okt. 30. 10:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem állna jól! Láttam már "ducibb" lányokon is hasonlót, és nem mutatott jól.

De hát el kell cibálni valakit magaddal, felpróbálni és eldönteni :)

2009. okt. 30. 10:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább vennék egy kicsit magasabb sarokkal. Nem kell, hogy óriási legyen, elég 4-5 cm.

Sokat javít a kinézeten, szerintem karcsúbbnak látszik az ember.

2009. okt. 30. 10:44
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Oszinten? en nem vennem fel,plane ha szeles a csipod, az csak megjobban ki fogja adni az alakodat. probald meg hosszu szaru csizmaval!
2009. okt. 30. 10:46
 4/10 anonim ***** válasza:
32%
A csőfarmer csak a vékony, nagyon vékony lányoknak áll jól. Láttam olyan lányokat, akiknek nem volt sok feleslegük, még sem volt előnyös nekik.
2009. okt. 30. 10:51
 5/10 anonim ***** válasza:
szerintem sem állna jól :(
2009. okt. 30. 10:56
 6/10 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm a válaszokat. Választok hosszúszárút és egy kisebb sarokkal.
2009. okt. 30. 11:50
 7/10 anonim ***** válasza:
39%

Öhm én ilyen répanadrágként hordom a csőnacikat. :P (ami a csípőmre feljön az nem simul rá annyira a combomra.) És sztem bokacsizmát is hordhatsz. :D

Én se vagyok ám anorex Oo

2009. okt. 30. 12:42
 8/10 anonim ***** válasza:

Így látatlanba én is azt mondom, h nem igazán áll majd jól.

De azért szerintem menj el egy üzletbe és próbáld fel:) Lehet pont te leszel a kivétel, akinek még is csak jól áll:))

2009. okt. 30. 15:50
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén szólva csak nagyon kevés olyan csőfarmert láttam, ami jól állna bárkin is. A túl vékony lányokat még vékonyabbá teszi, a ducikat meg ducibbá. A Mayo Chixben találtam egy sötét színű csőfarmert arany varrással, méghozzá úgy találtam, hogy az eladón (aki duci volt, bár kb. 10 cm-vel alacsonyabb mint a te 170 cm-s magasságod) megláttam, totál jól állt rajta, így én is megpróbáltam. Igaz, én nem vagyok duci (végül megvettem), de esküszöm, az eladó csajon mutatósabb volt mint amilyen rajtam! :)
2009. okt. 31. 14:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Angliában még a sok kövér angol is ezt hordta. De ez még semmi, mikor pics*nyi akármivel és cicanacival 20 kg felesleggel, meg a csizma. Ők sz*rnak rá h jól néz-e ki vagy nem. Volt párszor h fájt a szemem már attól amit látok, pedig nem vagyok egy divatmajom, egyszerű normál ruhákat hordok. Ők mindent felvesznek, tényleg, és nem gondolkoznak ilyeneken. :D
2010. jún. 19. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!