Miért szaladgál minden tini Jack Daniels-es pólóban?
Figyelt kérdés
Szeretem a Jack-et, de nem értem minek divattá tenni. Tudják egyáltalán a tinik akik hordják, hogy ez egy whisky?2013. aug. 23. 21:36
11/18 anonim válasza:
Én 2 hónapja amikor megvettem, akkor még össz-vissz 2 boltban láttam, és senki máson. Nagyon tetszett meg minden. Aztán eltelt 1-2 hét és mindenkin JD-s póló volt, illetve facebookon is mindenki abban pózolt. Ezzel nem azzal akarok célozni, hogy engem utánoztak...dehogy is xd egyszerűen csak azt akarom ezzel mondani, hogy én nem divatból vettem meg, mert akkor még tényleg senkin nem láttam. Viszont én legalább nem csak az üvegben láttam eddig JD-t :)
De most, hogy minden 2. emberen ez van, már nincs is kedvem felvenni, mert ha meglátnak benne az utcán, rögtön beskatujáznak.
20/L
12/18 anonim válasza:
"mert ha meglátnak benne az utcán, rögtön beskatujáznak"
Itt láthatod milyenek az emberek...
13/18 walk w1th mee válasza:
énis látom pár emberen,de b@zz életükben nem ittak még,és jackes póló,áh:D
14/18 anonim válasza:
Én eddig összesen két-három emberen láttam, de úgy tűnik akkor még szerencsés is vagyok. :D Amúgy nekem sem tetszik, irritáló, mikor a 11 éves kiscsajok hordják, miközben azt se tudják mi az...
16/18 anonim válasza:
Majd megtanulják hogy inni kell nem hordani!
18/18 anonim válasza:
Én is akartam venni, mert szeretem a Jacket + Slash fan vagyok, de szétnézve az iskolában inkább hagytam a p@csába. Olyan ez, mint a Rolling Stones logo-ja. Eleinte csak a fanokon lehetett látni azt a nyelvet, most meg minden 10. emberen, akik azt se tudják, hogy mi az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!