Miért szaladgál minden tini Jack Daniels-es pólóban?
Figyelt kérdés
Szeretem a Jack-et, de nem értem minek divattá tenni. Tudják egyáltalán a tinik akik hordják, hogy ez egy whisky?2013. aug. 23. 21:36
1/18 anonim válasza:
Mert olcsón dobálják a kínaiban :D De tényleg, az összes kínai tele van ilyen felsőkkel....idén nyáron ez (is) befutó.
2/18 A kérdező kommentje:
Javítok, elírtam: whiskey
2013. aug. 23. 21:45
3/18 anonim válasza:
Azért mert minden ruhaboltban megtalálható.. Nekem is van, de amikor láttam hogy kb. minden 2.csajon ilyen van, úgy döntöttem hogy feldobom, és kivágtam a hátát, befontam az oldalát. Így szerintem sokkal szebb és egyedibb :)
4/18 anonim válasza:
szerinted miért hordják? mert manapság menő bebaszni, és menő whiskyzni.. ennyi
5/18 anonim válasza:
mert ez náluk a divat nem tudják hogy azt meginni kell nem hordani :D
6/18 anonim válasza:
mert nagyon menő:DDD én 13 vagyok de fel nem venném._.
7/18 anonim válasza:
Mert azt hiszik ettől lesznek "menők". én is tini vagyok, de fel nem venném:)
8/18 anonim válasza:
Mert most ez a divat. Eddig felvettem volna, de most már csakazért sem :)
9/18 anonim válasza:
17 vagyok, gimis lány. Majdnem elröhögtem magam, amikor mentem suliba, és egyazon napon 13 emberen volt ugyanolyan Jack-es felső, csak más-más neonszínben (mert ugye a neon is baromira menő (fúj)). A divat miatt hordják, meg ezzel akarják elhitetni, hogy már "nagyok", ennyi.
Én rocker vagyok, ehhez képest fehér csipkés felsőben, szoknyában is 10 centis magassarkúban járkálok, masnival a hajamban. Én acélbetétes nélkül is tudom a stílusom. Nekik kell a felső, hogy tudják, ócska alkoholista r.bancok, nem többek.
10/18 anonim válasza:
kedvencem,hogy az általános iskolások JD-s felsőben pózolnak facebookon.És ez nem vicc,tényleg:D életükben nem ittak még,de neem baaaj....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!