Miért tűrik fel néhányan a hosszú ujjú felsők ujját?
Figyelt kérdés
2013. aug. 23. 20:49
1/10 anonim válasza:
Gondolom a meleg miatt, vagy ugy kenyelmesebb. Egyebkent en is felszoktam turni, csak ugy, megszokasbol.
2/10 anonim válasza:
azért, mert nagyon kényelmes, én már teljesen hozzászoktam, néha télen is feltűröm az ujját, néha rájövök, hogy lány létemre ez nem annyira nőies és lehúzom, de egyszer csak azon kapom magam ismét, hogy felhúztam :D
(bocsi a hosszú és bonyolult szövegért)
3/10 anonim válasza:
Megszokás, kényelem... nálam ez a 2 oka van
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket! Megy a zöld kéz nektek.
Nem féltek, hogy kinyúlik az ujja? :D Majd én is kipróbálom akkor, lehet megfertőz engem is ez a láz és én is tűrögetni fogom :D
2013. aug. 23. 21:06
5/10 anonim válasza:
én is mindig feltűröm legyen az farmerkabát, vagy egy hosszú ujjú blúz :)
19N
6/10 anonim válasza:
attól nem fog kinyúlni az ujja, elhiheted :)
7/10 anonim válasza:
nekem mosás után általában újra "kicsi" lesz :D
8/10 anonim válasza:
Én is mindig feltűrőm. Általánosba rajzórán azért, hogy ne lógjon bele a festékbe. Szintén a sulival kapcsolatban ha hosszabb az ujja a felsőnek akkor zavar az írásban. Vagy pedig van olyan, hogy melegem van, de nyitva az ablak és hátamra jön a huzat. Pulcsit nem kell levenni, de mégis véd. Na én ezek miatt szoktam rá. Aztán rendesen már csak akkor hordom ha fázok.:D
9/10 anonim válasza:
Én is feltűröm :D A farmerkabátom ujját pl azért, mert kicsit nagy rám, és ha fel van tűrve az ujja, akkor nem látszik nagynak. A többi meg megszokás, meg jól is néz ki szerintem :)
20/L
10/10 Fábián András válasza:
Mert ha meleg van és fúj a szél,ne izzadjanak meg benne.és ez bizony megszokás és kényelmes viselés,szellőzön a kar..Én is rendszeresen feltűröm pulcsim ujját,ingem ujját is néha.A legtöbben a karjuk végéig vagy könyékig szokták feltűrni,ritkán csukló közel vagy felsőkarig.Jó érzés,jól festődünk így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!