Irigy volnék? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Anya mindig elveszi a ruháimat. Most pl Nyíregyházán vásároltam, hazajöttem, és anya beletúrt a szatyromba de jó ezt kölcsönadod? Ha meg mondom neki, hogy koncertek helyett vegyél ruhákat, akkor megsértődik, hogy nekem arra nincs pénzem. Apával most is mentek forma 1-et nézni Mogyoródra, arra van? Mutattam neki az 1+1 kínai újságba egy tök jó felsőt 2 ezer forint, az a válasza, hogy nincs pénze. A cipőmet is kölcsön akarta kérni, a szoknyámat is. Neki nagyobb a mérete is (az enyém S-es) meg a melle is, ha sokat hordja, kinyújtja. Én nem vagyok irigy, mert mindenkinek mindig szívesen adok mindent, de anya mindig ezt csinálja.
19/L
Veled egyidős lány vagyok és ugyanez a helyzet csak nálam kicsit durvább... Anyám ha kiteszem otthonról a lábam beköltözik a szekrényembe!!! Szó szerint! Ellopkodja a táskám, a körömlakkjaim, próbálgatja a magassarkúm, a felsőim, a ruháim, MINDENT, ja és utána letagadja!!! Én sem vagyok alapjáraton irigy, de hihetetlenül idegesít, bármit veszek egyből rákattan, de ő magának is vásárol, de ha én kérek tőle pénzt, akkor "nincs pénze", de műkörömre, meg új ruhákra mindig akad. Anyukám 39 éves, de 16-nak érzi magát, állandóan bulizni jár a 10-en, 20-on évesek közé...
2 hónapja lelakatoltam előle a szekrényem, mert már meguntam, hogy mondogattam neki, hogy szálljon le a cuccaimról, mert idegesít, de csak lopkodta (inkább kölcsön vette szó nélkül), utána napokig nem beszéltünk, mert vérig sértődött, engem is ledöbbentett, hogy idáig süllyedtem, de ha hiába beszélek neki...
Bocsi, ha untattalak, de kicsit jó érzés, hogy van egy majdnem sorstársam.:)
Néha-néha belefér hogy kölcsönveszi de mindig nem! Ha nem vagytok egy méret akkor mond meg hogy kinyújtja a ruháidat.
Nálunk pont fordítva van, anyám azt akarja hogy az ő ruháit is hordjám , de ő kosztümben és tűsarkúban jár.
Szerintem egyáltalán nem vagy irigy. Az oké ha egyszer-egyszer kölcsönkér egy-egy ruhát. Hiába az ő pénzéből van, szerintem akkor sem kellene elhordania a cuccaidat. Elvégre, te jársz azokban. Ha nem hordaná őket, akk gondolom nem is mennél annyit vásárolni.
Egyébként ültesd le, és próbáld meg vele higgadtan, nyugodtan megbeszélni, hogy miért hordja a cuccaid, miért nem tud magának venni, mikor forma1-et megy nézni. Az nem olcsó mulatság. Meg a koncertek sem 2 Ft-ba kerülnek gondolom. Próbáld megbeszélni vele, hogy koncertekre és ilyenekre miért tud költeni, saját ruhákra meg miért nem. Egyébként tanulsz még? Kereshetnél munkát, aztán el is költözhetnél a cuccaiddal együtt, és akkor nem lenne ez a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!