Converse cipő, lekopott minta?!
Tegnap vettünk egy piros Converse cipőt az Árkádban. Ma volt rajtam fél órát, és elmosódott mind a kettőn a "Converse" felirat. Valószínűleg összeért a kettő, és így mosódott el, de hát fél órát alig volt rajtam!
Ha visszaviszem a boltba, kicserélik? És ha ki is cserélik, akkor lehet, hogy az is ugyanúgy elkopik?
Mit tudnék csinálni?
Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
Az oldalán lévő felirat, belül.
Igen, van rajta garancia.
Az Office Shoes-ban vettem.
Visszavittem, erre azt mondják, hogy kicserélnék, de már sehol nincs belőle 39-es. Még külföldön se.
És persze rendelni sem tudnak...
Válasszak mást.
Én meg vagy makacs vagyok, vagy nemtom, de nálam csakis a piros converse jöhet szóba.
Szóval megfogtam a cipőm, és eljöttem. Van neki egy szexepilje. Egyedi... na. xd
Az utolsó darab piros 39-es converse az enyém itthon és külföldön. -.-" Jippí.
Igen nekem is van 2 conversem egy piros és egy zöld és nekem is elmosódott meg bnőmnek is:D de csak kicsit alig észrevehetően. Nemtom mi nem vittük vissza. Valószínüleg nem is olyan feltűnő mint nálad, de jah szóval szerintem mindegyiknél picit elmosódik. Nemtudom h miért.:))
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!