Vans tulajdonosok! Nektek nem törte fel a Vans cipőtök a lábatokat?
Figyelt kérdés
Vettem egy Old skoolt és egy számmal még nagyobb is de teljesen jó a lábamra de a bokámat feltörte.2013. aug. 22. 16:18
1/8 anonim válasza:
de igen, és sajna vagy két hétig tartott, míg megszoktam. de bátyámnak és egy barátomnak is ez van, úgyhogy nem para, valószínűleg csak a kemény bőr s fémbetét miatt van ez, megszokja a lábad, megvastagodik a hegek után a bőr, a cipőd pedig betörik. kitartás:)
2/8 anonim válasza:
Nekem is törte egy darabig aztán úgy ahogy megszokta. Kíváncsi leszek ősszel ha újra felveszem..
3/8 anonim válasza:
Nálam semmi ilyesmi nem történt, pedig nekem is Old Skool-om van (igaz, hogy pont jó a méret). Esetleg nem az fordulhatott elő nálad, hogy a cipő kérge törte fel a bokádat oldalt a kiálló kis csontoknál?
4/8 A kérdező kommentje:
Hátul törte fel, meg is néztem a cipőnek ott van egy ilyen bőr része ami elég kemény és az törte fel. De minden Vans-nél ilyen a hátsó része, ilyen merevítős?
2013. aug. 22. 17:49
5/8 anonim válasza:
Egyetlen egy másik Vans-ről tudok nyilatkozni, bár az egy kicsit más stílusú Vans (jelesül egy Skink Mid). Ott is elég kemény ez a sarokmerevítés (ez nyilván így van a cipők nagyon nagy részénél, hiszen csak meg kell tartania a bokát valaminek), de jóval párnázottabb. Ehhez képest az Authentic/Era/Ols Skool trió eléggé "fapados". Lehet amiatt törte fel, mert kicsit nagy és kijár a sarkad? De ez is megszűnhet, amint "bejáratódik" a cipőd.
6/8 anonim válasza:
Nekem is Old skoolom van, feltörte. De azt figyeltem meg, hogy ha picit magasabb szárút (bokazokniból van 38-40esem meg 40-42esem asszem) veszek fel, akkor békén hagyja. Mondjuk hosszabb sétánál mindegy volt, mert törte. Már nagyjából megszokta a lábam :)
7/8 anonim válasza:
nekem Erám van, az előző Authenticem hibás volt az véresre törte, az Erát meg ilyen zselés sarokemelővel használom, és mostmár minden oké :) nekem pont rossz helyen volt az a rész.:(
8/8 anonim válasza:
nekem Authenticem van, nagyon kikezdte a lábam, volt, hogy alig tudtam benne hazamenni, de 2-3 hét után elmúlt, most már nem is veszek más cipőt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!