Acélmerevítős fűzőhöz hogy lehet legolcsóbban hozzájutni? Ha varratom, akkor se olcsóbb, mint ha megveszem?
Figyelt kérdés
Megvarrnám én magamnak is, csak sajna nincs varrógépem. :(2013. aug. 21. 20:22
1/2 anonim válasza:
SZia!
Fűzőt varrni azért nem olyan egyszerű, megvan a technikája és a szabások is bonyolultabbak, mint egy ruhánál.
Ha varratod biztosan drágább, mintha készen veszed. Az anyagköltsége, ha tényleg jó kapcsot és merevítőt teszel bele már majdnem 10.000 Ft és akkor még nincs meg az anyagod és a bélés. Egyszóval készen valószínűleg olcsóbban jutnál hozzá.
2/2 A kérdező kommentje:
A varrással nem lenne gondom, de én is néztem, hogy már az alap anyagára is 10ezer körül mozog... :/ köszi a választ :)
2013. aug. 23. 09:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!