Melyik oldalról lehet rayban, céline, prada és más hasonlo REPLIKA cuccokat rendelni a legolcsóbban?
Már elnézést, de én nem gondolom azt, hogy valaki aki replika cuccokat hord az sznob, vagy gáz ember. Egyszerűen csak nincs pénza az eredetire, de ez nem jelenti azt, hogy akkor már nem is lehet az embernek, ha egyszer nagyon tetszik neki. A replikák pedig nem hamisítványok, hanem utánzatok, amelyek hasonlítanak az eredetire. Azzal egyetértek, hogy a gagyi Louise Vuitton másolatok tényleg feltünően gázosak, de nem gondolnám, hogy mással lenne probléma.
Azt pedig csak halkan megjegyezném, hogy vannak olyan darabok a Zarában és még más ilyen igényes üzletekben is, amelyek szintúgy replikák, azaz híres, drága márkák másolatai, amelyeket lemásoltak és az adott bolt márkaneve alatt legálisan árulnak, épp azért, hogy azok az emberek is hozzá tudjanak jutni valamilyen formában, akik az eredetit sajnos nem engedhetik meg maguknak. Szerintem ez egy nagyon rendes gesztus a cégek részéről.
Én is nagyon szeretem a Céline táskákat, de sajnos nekem túl drágák, így egy replikát vásároltam, de olyan örömmel hordom ezt, mintha az eredetit hordanám, eddig nem is volt azzal problémám, hogy feltünt volna valakinek, hogy ez másolat, mindenkinek tetszett, volt aki meg is kérdezte hol vettem.
17/L
Nagyon latszik... Nem kell megfogni hozzá a terméket! Nem fog 100ezres napszemüveget hordani az, akin olcsó ruha van!
Hidd el, messziről ordít egy emberről, hogy eredeti-e az a cucc vagy sem! ;) És ez nem csak napszemüvegre igaz! Lehet az táska, cipő, vagy ruha... A körítés mindent elárul!
7-es, így van! A Zara pl máshol! De akkor vegye meg a kedves vásárló a Zaraban azt a napszemüveget! Nem támogatja vele a fekete piacot, és lehet a szeme sem fog tönkremenni!
Igaz a mondás, a magyarok lenézik a minőséget!
Inkább megveszi a kínai hamisítványt, csak mert azon a felirat is rajta van, minthogy megvegyen egy Zarát, ami eredeti Zara, csak hasonlít valamelyik nagy divatház termékére!
Azt pedig szintén írta valaki, hogy a replika nem hamisítvány, hanem jó minőségű utánzat! Haha, na ez vicces! Van eredeti, és van hamisítvány! Nincs átmenet! Ami nem eredeti, az hamisítvány! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!