Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem lenne túl ízléstelen?

Nem lenne túl ízléstelen?

Figyelt kérdés

Hosszú vékony lábaim vannak. Van egy szoknyám most ami a térdem alá ér de azt nem szeretném most felvenni. Milyen lenne ha térdfölé érőt vennék fel, nem lenne túl ízléstelen?

16/L

2013. aug. 21. 10:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hát suliba például valóban nem szerencsés választás egy miniszoknya, de most még szünet van, és nyár, fagyizni, strandra, barátokkal császkálni tök oké.

Ha tudod viselni, és nem extrémen rövid a szoknya, meg nem olyan felsővel viseled, ami szintén nem sokat takar, akkor semmi gond.

Nővéred véleményét meg nem kell figyelembe venni és kész. Nem vagy 60 éves, sem apáca szerintem.

2013. aug. 21. 13:07
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekünk a suliban az egyenruha szoknyarésze volt kínosan rövid, konkrétan lehajolni már nem volt szerencsés benne. Szóval vannak ilyenek :) De térd alá érő szoknyát én soha nem veszek fel, nem érzem jól magam benne, valahogy túl "hosszú".

Ez: [link] ízléstelen.

Ez: [link] teljesen oké (mármint ezeket a hosszra értem és nem a stílusra)

2013. aug. 22. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!