Milyen ruhát vegyek fel, ha kísérő leszek egy esküvőn? (bőv. Lent. )
Figyelt kérdés
A vőlegény megkért, hogy legyek a kísérője, ám nincs ötletem, hogy milyen ruhát illik ilyenkor felvenni, mert a menyasszonyt mégsem szeretném túlöltözni, és ahogy elnézegettem a ruhákat, szinte csak abroncsosak vannak, de a menyasszony ruha sem abroncsos,sőt egy nagyon egyszerű ruhája van.
Köszi a segítséget!
L/19
2013. aug. 20. 13:51
1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
Ezek tényleg nagyon szépek, főleg a második!*_* köszi :) Kár, hogy ennek az oldalnak nincs valahol üzlete, mert kicsikét problémás vagyok ruha terén. 172 centi körül vagyok, olyan 64 kg körül, tehát nem vagyok nagy darab, az egyetlen baj, hogy nem túl arányos a testalkatom, mert a derekam kifejezetten nem vaskos, ám a combom és a fenekem ezt kompenzálja :D olyan tipikusan homokóra alakom van. :)
2013. aug. 20. 15:01
4/4 A kérdező kommentje:
Húhh ezt jól benéztem:DD
Szóval az egyik az a legelső, aztán alulról a 3. sorban a 3., meg a 4. sorban a 3. ruha, bár az egy kicsikét lehet durva.
2013. aug. 20. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!