Lányok, mi a véleményetek erről a frizuráról?
Figyelt kérdés
Érdekelne mennyire tetszik, és hogy mi az első dolog ami eszetekbe jut meglátva ezt egy férfin.
2013. aug. 19. 17:48
1/10 anonim válasza:
Nekem is ilyen van. :D
Bulikba mondták emberek hogy jól néz ki meg bejön nekik. :)
2/10 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön:) A rövid hajú pasikat meg se szoktam nézni, nekem a félhosszú haj tetszik általában.
23L
3/10 anonim válasza:
a fazon nagyon tetszik, de én a sötétebb hajú pasikat szeretem. ennek ellenére, nagyon dögös és sokall jobb, mint a rövid haj! ;)
5/10 anonim válasza:
Ez a hajviselet a magasabb sportosabb olyan macsós pasikhoz illik természetesen férfias helyes arccal.
Olyan csábítónak tűnik első látásra, illetve vagány de mindig legyen karbantartva ne álljon el zsíros tincsekben . Viszont egy ilyen hosszúságú haj kivasalva már elrontja a varázst
8/10 anonim válasza:
első dolog... Csapzott kutyus. :P
9/10 anonim válasza:
Beletúrós :) De amit előttem is írtak a macsós arcú magas férfiaknak áll jól. Ellenkező esetben kisfiús lehet.
10/10 anonim válasza:
szexi :) első dolog: Eric Northman a true blood-ból forever!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!